1 ks Cat Hračka Hračka pre Psa Tri Channel Tunnel Hračka Pes, Mačka Tunel Hračka pre Mačky Kanál Koľajových Totoro Tunel čaj
1 ks Cat Hračka Hračka pre Psa Tri Channel Tunnel Hračka Pes, Mačka Tunel Hračka pre Mačky Kanál Koľajových Totoro Tunel čaj
Sku: g157527
(1 Recenzie)
Novinka

€3.58 €5.35

Popis:

Funkcie:

1.Silný polyesterovej tkaniny materiál: tunel je vyrobený zo silného polyesterová tkanina, vodeodolný, silné a odolné proti poškriabaniu, nie je ľahké byť poškriabaný.

2.Krátke plyšové a cashmere: domáce zvieratá často pobyt v klimatizovanej miestnosti v lete, ktoré je ľahko pocit chladu a musí byť podaná v teple a pohodlí.

3.Stred kruhového otvoru: tam je kruhový otvor v strede pet tunel, ktorý umožňuje malý chlapec vstup a výstup voľne v strede tunela.

Popis:

S ľahký a sklopný dizajn, domáce zvieratá môže zložiť, keď sa nechcem hrať na úsporu miesta.

Špecifikácie:

Farba:modrá, čierna,ružová, čierna(voliteľné)

Vzor:Prekladané päť-spôsob,Prúžok kríž,Prúžok T-tvarované,Stopu Y(voliteľné)

Materiál:polyester

Priemer: 25 cm

Veľkosť:80*55*25cm

Package Zahrnuté:

1 * Skladacia pet uličkou hračka

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: totoro psa čiapky, pre mačky teaser, králik tunel, psy totoro, loptu cat hračka, bunda psa totoro, cat hračka tunel, totoro posteľ psa, totoro mat psa, Pet Tunel.

  • Materiál: Polyester
  • vzor:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: Áno

Súvisiace produkty