BROTISH Postieľky Multifunkčné Prenosné Skladacie Novorodenca Posteli Posteli Kolísku Posteľ Šitie Hrať Hry Posteľ Vymeniteľné
BROTISH Postieľky Multifunkčné Prenosné Skladacie Novorodenca Posteli Posteli Kolísku Posteľ Šitie Hrať Hry Posteľ Vymeniteľné
Sku: g158002
(2 Recenzie)
Novinka

€50.41 €72.02

Popis:

Horúce Tovaru

$89.60 $128

$77.00 $110

$138.60 $198

$8.05 $11.5

$139.30 $199

$33.60 $48

ŽIADNA DAŇ A RÝCHLE DODANIE OD FR/ES/US/RU SKLADE

Vážení Zákazníci, Vitajte Na Našej Predajni, Náš Obchod je stále pracuje teraz , Všetky Farby, Ktoré Môže Byť Zvolil Sú Skladom A Pripravené Pre Lode ,Prosím, Miesto, Aby Priamo . DANE: 1 .Tam bude žiadna daň starať pre krajiny EÚ, ak sa rozhodnete dodania mothed doba dodania je zvyčajne trvať približne 28~45 pracovných dní po odoslaní( prosím, láskavo poznamenať, že 28 dní bez sledovania aktualizácia pred zásielku vyzdvihnúť UPS v Nemecku ). Ak sa nechcete dostať zásielku do 45 pracovných dní po lode. prosím, kontaktujte nás a my vám pozrieť sa na to pre vás . 2. USA/AU/RU/UK/KR Č DANE. 3.Zvyšok krajiny, ak všetky dane v krajine určenia,ktoré je kupujúci zodpovednosť Poznámka: ak objednávku, dodacia lehota je dlhšie než vyššie dobe vzhľadom na zlé počasie , dovolenka, vlastné oneskorenie a tak ďalej, môžete nechajte nám správu a skontrolujte, že pre vás, zvyčajne odpovieme vám do 24 hodín. ZNAČKA: BROTISH Autoritatívne organizácie dvojfaktorová autentifikácia Farby-free multifunkčná detská postieľka Konfigurácia: pevné pásov, plienky stôl, hudba bell, polica, rocker, obyčajné matrace Funkcia: skladacia, výškovo nastaviteľné, prenosný, s navi, hry na posteľ Materiál: zliatina hliníka, oxford látky, PP plastu Veku: prvé poschodie -1-6 rokov, druhé poschodie -0-3 rokov Hmotnosť: 10 KG nosnosť: jednu vrstvu 60CM, dve vrstvy 20 KG Veľkosť: Rozšíriť 126 * 70 * 76 CM Skladacie 80 * 23 * 20 CM Druhom poschodí 126 * 23 * 28 CM Teplé Tipy: detská postieľka má svoj vlastný matrac , sa nezahŕňajú biele kokosové palmy latexové matrace a moskytiérou , ak ich potrebujete, prosím ich objednať samostatne.

Nastavenie skladacie postieľky 1. Odpojte popruhy holding matrac okolo postieľky. 2. Vytiahnuť na 2 krátke bočné lišty v strede nad tlačidlo, až kým sa všetky štyri strany sú zamknuté. Netlačte centrum dole ešte. 3. Vytiahnuť na bočné lišty v strede nad tlačidlo, až kým sa všetky štyri strany sú zamknuté. Netlačte centrum dole ešte 4. Pri nastavovaní, zámok koľajnice PRED znížením centrum. Nezabudnite hornej koľajnice sa stať pevná. Ak nie, vytiahnuť opäť, až kým nie sú pevné. Ak hornej koľajnice nie západku, výťah centrum poschodie vyššie. SKONTROLUJTE, či textílie krytmi rohov. 5. Podržte jeden koniec jednotky nahor a zatlačte stred poschodí nadol, kým zamknuté bezpečne na miesto. 6. Vždy používajte matrac/pad mäkké strane hore. 7. Vytiahnite štyri snap popruhy na rohy postieľky. matrac cez dno postieľky.. Zábal okolo trubice a upevnite modul na skúmavky. Opakovať na všetkých kútov. Poznámka: V druhom kroku, rozšíriť úzke bočné prvým, tretím krokom je stlačte prostredné a štvrtým krokom je zámok na dlhej strane.

Pre hromadnú objednávku, prosím, kontaktujte zákaznícky servis priamo! Platobné Podmienky: 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Zásielky: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Návrat: ☆ "bez návratu" služby pre zákazníkov z španielsko, francúzsko,rusko,spojené štáty americké,kanada,spojené kráľovstvo,nemecko,Austrálii. 1. pre kupujúcich z iných krajín ,máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám plnú víťaznej ponuky amout, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Záruka: 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky. 3. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk! Spätná väzba: je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.Vďaka!

Štítky: pohyb miest, babi posteľ, dieťa bassinet, babi, mama baby detská postieľka, ratanový spanie posteľ, babi postieľka, dieťa košík na pranie, posteľ nastaviť, oko mini.

  • farba: Sivá/Ružová/Modrá
  • Certifikácia: 3C
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Žehlička / Oxford / PP plastu
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: detská postieľka
  • Rozmer: 65*120 CM
  • Funkcia: s valčekom, skladacia, soľnička, hra posteľ
  • Vekové Rozpätie: 3-6y
  • Preložte: 80*23*20
  • Vzor Typ: Pevné
  • Lode Z: CN,ES,FR,RU
  • Rozšíriť veľkosť: 126*70*76
  • Číslo Modelu: yxc312
  • Názov Značky: BROTiSH
  • Názov produktu: Multifunkčná skladacia detská postieľka
  • Dve vrstvy veľkosť: 126*60*28

Súvisiace produkty