Lak na nechty Organizátor Držiteľ,Prenosný Univerzálny Jasné, Dvojité Bočné Organizátor a Niť Skladovanie Prípade 48 Fľaše Nastaviteľná Di
Lak na nechty Organizátor Držiteľ,Prenosný Univerzálny Jasné, Dvojité Bočné Organizátor a Niť Skladovanie Prípade 48 Fľaše Nastaviteľná Di
Sku: g158131
(3 Recenzie)
Novinka

€18.77 €26.81

Popis:

Úspora miesta: Na nechty organizátor okno môžete ukladať 48 KS nechty viditeľne prístupné a riadne.

Kompaktný obrázok môže byť umiestnený na váš counter hore alebo toaletný stolík horizontálne alebo uprightly, ušetriť veľa miesta.

Univerzálny lak na Nechty Prípade: lak na nechty prípade sú vhodné pre väčšinu lak na nechty značky. A tiež ideálna nádoba pre iné drobnosti ako éterické oleje, príslušenstvo, ect.

Jasné, lak na Nechty Majiteľ: Jasné a prachu zadarmo kontajner na nechty. Vybrať farbu, ktorú chcete na prvý pohľad.

Nastaviteľné & Flexble: Jeho flexibilné-dizajn s nastaviteľným delič na každej strane ponúka viac priestoru pre organizovanie ďalších nechty nástroje.

Prenosné poľský Úložný Box: môžete otvoriť na oboch stranách poľa.Prichádza s bezpečné prichytenie západky na oboch stranách, vedenie každá fľaša na určité miesto.

Úspora Priestoru

Prenosná rukoväť pre manikúru a kdekoľvek

Chráni vaše laky na nechty od tesnosť a poškodenie

Zabraňuje vnikaniu prachu zber

veko uľahčuje nájsť tieni alebo nástroj, ktorý hľadáte

Priestranné priestor veľkosť ústrety rôzne veľkosti a tvaru nechty fľašu s rôznych značiek dokonale prelomenie a nezamotá spolu.

Vhodná Veľkosť,Silu Západku a Silnú Rukoväť.

Ľahko sa prenáša,ideálny pre mobilné manicurist,profesionálne cosmetologist alebo doma nechty umenie HOBBY použitie.

Pozrite si Položky, ktoré na prvý Pohľad.

Univerzálne vhodné na nechty,éterické oleje,cievky,rúž,čačky.

S nastaviteľným delič na každej strane usporiadateľa,môže byť dokonale prispôsobený na dlhšie alebo kratšie fľaše,aj iné nechtov príslušenstvo ako nechtov kefkou a súboru atď.

Typ: Organizovať prípade

Hmotnosť: 1 KG

farba: transparentná biela

Materiál: PP plastu

veľkosť: 35x34x8cm

Obsah Balenia:

1 x jasné, lak na nechty držiteľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Golstroj.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na Golstroj.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: box make-up organizátor, držiteľ nechty, watch winder, okno watch winder, lak na nechty krúžok, metalické make-up organizátor, prípade, laky na nechty, winder priadza, automatu watch winder, kefa držiteľ make-up.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty