43pcs/set Požičovňa repair tool set ocele nástroj Multi-funkčný nástroj na koni Kľúča rukáv vnútorný šesťhran opravy box
43pcs/set Požičovňa repair tool set ocele nástroj Multi-funkčný nástroj na koni Kľúča rukáv vnútorný šesťhran opravy box
Sku: g158159
(2 Recenzie)
Novinka

€21.57 €24.23

Popis:

43pcs/set Požičovňa repair tool set ocele nástroj Multi-funkčný nástroj na koni Kľúča rukáv vnútorný šesťhran opravy box

Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne.

Produkt displej

Požičovňa repair tool kit

1*Hovoril nástroj

1*Zotrvačníka rukáv

1*Vidlica kľúča

1*Veľké pneumatiky patch

2*Malé okrúhle

2*Malé obdĺžnikové

1*Nôž

2*Ventil core

1*Demontáž reťaze zariadenia

1*Malý skrutkovač

1*Reťazec kľúča

6*Vnútorný šesťhran

1*tlak vzduchu v Pneumatikách rozchod

1*Centrum hriadeľa

1*Nohy kľúča

2*Posun kľúča

1*Osem Znak kľúča

1*Háčik kľúča

2*8MM plastové hex + štvorcových úst adaptér

1*kľukového hriadeľa detacher*

3*Vypáčte pneumatiky zariadenia

1*Nastaviteľné kľúča 0-21 MM

1*8 MM.9 MM.10 MM puzdro(celkom 3 ks)

1*Kľúča 8/10 mm

1*Námestie prút

4*Dávky hlavu nastaviť s plastovou objímkou

1*Neutrálne farby nastavené

1*zásielkový box

Spokojnosť Zákazníka:

Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy"(368.42 usd), ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodanie vášho najbližšieho prístavu!

Ak je doprava po mori, po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.

Ak sa rozhodnete DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ATD, ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express a priamo doručenie na vašu adresu(DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

1)s cieľom chrániť vaše položky a vyhnúť sa akejkoľvek škody z prepravného procesu, Keď dostanete balík, Kupujúci by mali kontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne ARAMEX / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.Potom si fotografie za poškodený stroj a balení, ihneď odoslať správu na nás, pomôžeme vám vyriešiť problémy.

2)ak máte nejaký problém o výrobok, alebo doprava, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov.

3)A vaša odozva je veľmi dôležité našej predajni, Ak ste spokojný s našim výrobkom a náš server ,po potvrdení tejto objednávky, Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, sme aj vám "IDEÁLNY 5 HVIEZD",

Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Štítky: silca multi nástroj, deko multi nástroj, fixman profesionálnych nástrojov, sr2ez, set socket, pás tool box, nástroj boxy, sullen, textílie tool box, 10 multi nástroj.

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Model: 6262
  • ČÍSLO PRODUKTU: FL2858
  • Materiál: OCELE
  • Aplikácia: Požičovňa, Oprava Súprava Náradia
  • Druh: Kombinácia
  • Názov Značky: LZHZXY
  • Package: Prípad
  • Číslo Modelu: 6262
  • Číslo: 43

Súvisiace produkty