Prírodný Krištáľ Farebný Kremičitý Kameň Opál Apple Office Spálne Dekorácie Valentína/Vianočný darček DIY Darček
Prírodný Krištáľ Farebný Kremičitý Kameň Opál Apple Office Spálne Dekorácie Valentína/Vianočný darček DIY Darček
Sku: g158314
(3 Recenzie)
Novinka

€3.69 €5.27

Popis:

Funkcia:

100%Zbrusu nový a vysoko kvalitné Prečo Potrebujete: -Jeho energia emitovaného z top tip straightly,s názvom "generator",ak jeho hmotnosť je dosť,bude emitované priebežne , ktoré tvoria silné energetické pole zo stredu,ako vírenie, je najlepšie dom poklad,pomôcť ľuďom zlepšiť spirituality; Fluorite je tiež známy ako "kameň génius". To môže zlepšiť pamäť, podporu myslenia, rozvoj mozgu, zlepšenie komplexného myslenia, schopnosti a eliminovať závraty a bolesti hlavy -Môže byť použité na nastavenie sedem-hviezdičkový pole,je dobré pre meditácie a vizualizácie; -Jeho mocné energie zhromažďuje v hornej, je najlepším nástrojom pre liečenie a upravenie tela a ducha; -Môžu hrať úlohu na degaussing, zníženie žiarenia, domáce spotrebiče, efektívne;

Veľkosť

Výška:30 mm Šírka:30 mm Hmotnosť:30-40g

Donghai Crystal

Východ Čína mori je na svete prírodný krištáľ suroviny distribučného centra, s "svet crystal kapitálu" povesť.Krištáľ z východnej Číny mora je známy pre svoje veľké rezervy a čistej kvalite.

FQA

Otázka:Čo je materiál, z vašich produktov? Odpoveď:Tento materiál je prírodný kryštál. Sme si tiež vybrať, ako materiál zákazníkov požiadavky. Otázka:Ako sa továreň urobiť, týkajúce sa kontroly kvality? Odpoveď:Kvalita je prioritou. Donghai ľudia vždy klásť veľký dôraz na kvalitu kontrolu od samého začiatku až do samého konca Otázka:Kde je tvoj továrni? Ako môžem navštíviť tam? Odpoveď:Naša továreň sa nachádza v Donghai Krajiny, Lianyungang Mesto, Jiangsu Province, Čína, asi 15 minút jazdy od letiska v našej továrni . Všetci naši klienti, obaja z Číny alebo v zahraničí, sú srdečne vítaní navštívte nás!

Profil Spoločnosti

Sme crystal produktový dizajn, vývoj, výroba, predaj, servis v jednom crystal spracovateľského závodu. Nachádzame sa v donghai kraj lianyungang mesta, ktoré je známe ako kryštál hlavné mesto Číny. Boli sme zapojení v krištáľovo spracovateľského priemyslu na štyri roky. Máme výborné crystal technológie spracovania, rozšírené vybavenie a profesionálny výskum a vývoj tímu, poskytovať každému zákazníkovi kvalitné služby!

Logistika dopravy

Zabezpečíme doručenie do 2 pracovných dní od vašej úhrady. Dodávka bude zvyčajne dorazí do 25 do 60 dní, Dodacie lehoty sa líšia od regiónu k regiónu

Návrat Politiky

Keď dostanete výrobok, ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní. My sa v prvom rade vyriešiť problém. Vaša spokojnosť je náš služby účel!

O farebný rozdiel

Pretože farebný rozdiel medzi svetlom a obrazovky, farba, dostanete sa môže mierne líšiť

O spätnú väzbu

Dúfam, že sa nám môže dať dobrú spätnú väzbu po prevzatí tovaru, ktorý je veľmi dôležité, aby nás, Ak máte akékoľvek problémy, prosím, dajte nám chudobných spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás.zaručujeme maximálne úsilie, aby zabezpečili, že vaše záujmy,prosím, pochopiť nás. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: opal kameň, hmyzu pasce, veľké kamene rozhádzané, kameň natur, dekor feng shui, Ghost Quartz, antmin s9, Opal, home decor, izba dekor.

  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Vhodná poloha: Štúdia obývacia izba a spálňa
  • Tému: ľudia
  • Materiál: Crystal
  • Hmotnosť: 30-40g
  • Produkt Pomocou: Domáce dekorácie a DIY dary
  • Štýl: feng shui
  • Technológia: leštenie Vložkou