Mintiml™ Vrecku Pílou Prežitie Prevodovky Manuál Ruku Oceľové Lano Reťazová Píla Praktické Prenosné Núdzové Prežitie Výstroj Oceľový Drôt Ki
Mintiml™ Vrecku Pílou Prežitie Prevodovky Manuál Ruku Oceľové Lano Reťazová Píla Praktické Prenosné Núdzové Prežitie Výstroj Oceľový Drôt Ki
Sku: g158450
(2 Recenzie)
Novinka

€7.18 €9.45

Popis:

Naše videl trhliny cez čokoľvek, od tenkých konárov na veľké kmene stromov v sekundách. Kusy režijné pobočiek s ľahkosťou.

Najlepšie kompaktný skladací strane videl nástroj pre prežitie výstroj, camping, poľovníctvo, strom, rezanie, alebo núdzové kit. Nahradí prerezávanie pól videl.

Hlavné Funkcie

3X RÝCHLEJŠIE REZANIE

Najlepšie vrecku motorovou pílou sa bude rezať drevo s ľahkosťou, znížiť množstvo času a úsilia, ktoré budete potrebovať v výrub pobočky.

PRENOSNÉ PREŽITIE MOTOROVOU PÍLOU

Funkcie bi-directional self-čistenie štýl rezné zuby, vyrobené z priemyselné-stupeň tepelne ošetrené ocele, ktorá sa jednoducho slzy cez dreva počas rezania na oboch ťahov. 103 cm celková dĺžka, reťazová je 65 cm na dĺžku.

VYLEPŠENÝ DIZAJN

Úzka reťaz s obojsmerná reťazca môže fáze dreva, rýchlo, váži menej ako 1/2 libry, a zmestí sa do vrecka, ale rýchlejšie ako tradičné pílenie dreva! Viac ako 30 flexibilné neviazané čepele. Špecifikácie

Materiály

Ocele

Hmotnosť Výrobku

146 G

Veľkosť Produktu

103 CM

Obsah Balenia

Vonkajšie Prežitie Strane Zips Videl × 1 Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Štítky: c24 wpl, pre domáce, necklac, nástroj ruka, spálňa furnitur, ťažba plošinu nastaviť, muži nastaviteľné činka, nástroje, náradie., multitul, nástroj boxy.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Druh: Záhradné Náradie Časti
  • Názov Značky: Zimir

Súvisiace produkty