502-M taliansky Štýl Rýchla výmena Nástroja QCT držiteľ Turing a Čelí Držiaka Nástroja na Sústruhu Frézy rezného Nástroja Max. 16 mm
502-M taliansky Štýl Rýchla výmena Nástroja QCT držiteľ Turing a Čelí Držiaka Nástroja na Sústruhu Frézy rezného Nástroja Max. 16 mm
Sku: g158494
(2 Recenzie)
Novinka

€20.91

Popis:

Tento 502-M držiak je vhodný na taliansky Štýl M model QCT Nástroj Príspevok. Je to vždy používa na sústruhu vyrobené vo Švajčiarskom.

Špecifikácia

Max. Štvorcové a Obdĺžnikové Nástroje :16 mm.

Foto

--------------------------------------------------------

O prepravnej

Prosím, uistite sa, dodaciu adresu a telefónne číslo vašej ľavej na Golstroj.sk webových stránkach sú správne.Podrobnejšie adresa je,viac hladko to môže prísť. Ak cieľ nie je rovnaký ako ten, ktorý ste nechali na transakcie stránku,oznámte nám prosím platnú adresu, na včasné prostredníctvom e-mailu alebo správy!

Ak sa rozhodnete Vzduchu Mailovej Služby , Zvyčajne to trvá 4-6weeks dorazí NÁS/Kanada/Južná Kórea/Austrália a Západnej Európy a Juhovýchodnej Ázie .Bude to trvať viac krát na iné krajiny. Niekedy to bude trvať dlhší čas, v závislosti od núdzových podmienkach,ako napríklad počasie a bezpečnostná kontrola atď. To bude trvať oveľa viac času na iné countrys a oblastiach.

Platba Popis

Akceptujeme iba Escrow/Kreditnú Kartu Visa//platby Bankovým Prevodom.

Poštovné Popis

Prosím, uistite sa, že platba adresa je správne a k dispozícii. Telefónne číslo je potrebný pre bezproblémové doručenie! Akékoľvek non-prijaté položky spôsobené adresa neplatná registrované nie sú v našej vrátenie peňazí alebo výmenu politiky.

Notifikačný e-mail odoslanie, bude odoslaný kupujúcemu po položka je vyslaný. Pošlite nám e-mail, ak nechcete dostávať náš e-mail po 3 dni plné platba odoslaná.

Návrat Popis

V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, všetko sa vracia, musí obsahovať všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

Kontaktujte nás

Pre nič o výrobok, cena, doprava alebo stav objednávky, prosím poslať správu/e-maily nás, alebo nás kontaktujte prostredníctvom Obchodu Manager !

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať svoj názor včas!

Štítky: c3 sústruh, sústruh rýchle, prípravok videl nástroj, rýchle chang nástroj príspevok, príruby sústruh, vernee x, sústruh rýchla výmena nástroja príspevok, nástroj veži, m303, c2 sústruh.

  • Nástroj bitov rozsah: Max. 16 mm
  • Potrebný Nástroj Príspevok : Taliansko Štýl M model
  • Číslo Modelu: 502-M Taliansko Štýl Turing Smerom Držiaka Nástroja
  • Druh: rýchla výmena držiaka nástroja na rezný nástroj

Súvisiace produkty