4M 2,5 M Boxerské Bandáže Zábaly Muay Thai Kickbox Kick Box Muži Ženy Boxer Taekwondo Športové Bandáže
4M 2,5 M Boxerské Bandáže Zábaly Muay Thai Kickbox Kick Box Muži Ženy Boxer Taekwondo Športové Bandáže
Sku: g158568
(1 Recenzie)
Novinka

€4.99 €5.87

Popis:

4m*5 cm Bavlna Boxerské Zábaly Ruku

Funkcie 4 m dĺžka 5 cm, šírka 100% bavlna, priedušná a odvod vlhkosti. Byť široko používaný zábal okolo tvoja ruka, koleno a zápästí dostať podporu, aby sa zabránilo vážne zranenia. Chrániť kĺby prstov a zápästí. Vhodné pre taekwondo, boxu, bojových umení súťaží a každodenný tréning. Všimnite Si Prosím,

1. Prosím, dovoľte 1-2cm (0.4-0.8") rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2. Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké malé rozdiely so skutočným položky.

3. Jeden vnútri obsahuje dve (4m+4m) zábaly na ľavej a pravej strane,jedna osoba stačí kúpiť jednu.

PREPRAVNÉ INFORMÁCIE Budeme loď nášho tovaru po celom svete. Normálne, budeme loď objednávky do 3 pracovných dní po platby prijaté. Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Položka(y) budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy. Normálne deň dodávky v rámci 15-40 pracovných dní. Ak nechcete prijímať objednávky na dobu viac ako 30 dní, prosím, kontaktujte nás, pomôže sledovať vaše objednávky s kuriérom. Vezmite prosím na vedomie, môže byť oneskorenie v dôsledku nepriaznivého počasia, alebo colné odbavenie. Prosím skontrolujte a uistite sa, že váš produkt(y) pred podpisom na pozemok, aby sa zabránilo akejkoľvek chyby alebo chýbajúce.

Spätnú VÄZBU, Ak ste spokojní s item(s) a našich služieb, prosím, láskavo sa chvíľu a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Budeme poskytovať vám skvelé služby tu. Ak máte akékoľvek problémy s našimi produkt(y) alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negatívna spätná väzba. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: musy thai nohavice, muay thai, kickbox tašky, boxer strane, boxer mužov bielizeň, topánky taekwondo, zelená boxerské zábaly, box, nintendo, šaty žien zara, muay thai krátke.

  • Názov Položky: ručné pásky pre box
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 4m*5cm,2.5m*5cm
  • farba: Biela,Čierna,Červená
  • Číslo Modelu: HG01
  • Druh: Ručné Stráže
  • Názov Značky: Šport Pioneer
  • Platné Ľudí: Dospelý
  • Materiál: Bavlna

Súvisiace produkty