18pcs Štýle Vianoc Papierová Darčeková Taška Viacúčelový Vianočné Tematikou Festival Balení Taška Balenie Taška pre Festival Darčekový Balíček
18pcs Štýle Vianoc Papierová Darčeková Taška Viacúčelový Vianočné Tematikou Festival Balení Taška Balenie Taška pre Festival Darčekový Balíček
Sku: g158727
(3 Recenzie)
Novinka

€11.84 €20.78

Popis:

Popis

Chcete kúpiť nejaký papier vyrobený obal tašky pre vaše Vianoce? Tu sú niektoré si môžete vybrať. Ako viete, papier materiálu sú bezpečné a šetrné k životnému prostrediu. Vytlačené s jasnými klasické Vianočné vzory, ideálny pre Vianočný darček taška. Platné pre apple a sladkosti. Príďte si kúpiť teraz!

Funkcie

- Farba: Rôzne farby - Materiál: Papier - Veľkosť: Cca 16 x 8 x 22 cm/6.29 x 3.14 x 8.65 inch - taška je vyrobená z vysoko triedu materiálu, ktoré môžu byť znovu použité. - Tlačené s jasnými klasické Vianočné vzory, ideálny pre Vianočné darčekové tašky. - Ideálne darčekové balenie na Vianoce, party a sviatky. - Dodáva sa s 18pcs, ktoré môžu výrazne splniť vaše praktické potreby. - Výtvarné spracovanie zabezpečuje jeho praktickosť a odolnosť.

Balenie zoznam 18 x Vianočné Kraft Papier Tašky

Štítky: lama papier taška, čierna, baliaci papier, rolka, drawable, hromadné balenie vrecia, zábava jewlery balenie, papier zábal, pekáreň papierová darčeková taška, ruru cookie taška, taška kraft, veľká noc.

  • Číslo Modelu: 18pcs Štýle Vianoc Papierová Darčeková Taška Viacúčelový Vianočné Tematikou
  • vzor: Tvár
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: NICEXMAS
  • Materiál: Lepenky
  • Príležitosti: Vianoce

Súvisiace produkty