Kórejský Bežné Muži t-shirt horúce módne tuhé t shirt mužov tričko oblečenie M-XXL YT51
Kórejský Bežné Muži t-shirt horúce módne tuhé t shirt mužov tričko oblečenie M-XXL YT51
Sku: g158883
(5 Recenzie)
Novinka

€4.66 €8.48

Popis:

Poznámka : Prosím, mieru, ktorú obvykle nosia šaty, nie vaše telo. 1 palec = 2.54 cm ,1 cm = 0.3937 palcové Rozmery sú merané ručne, môže byť 2-4 cm odchýlky. Skutočné položky farby možno mierne líšiť od obrázok zobrazený vzhľadom na osvetlenie. Ak neviete, veľkosť výber, prosím, povedzte nám svoje výška(CM) a hmotnosti(KG), môže navrhnúť vašu veľkosť preto, Ale mali by ste robiť svoje vlastné rozhodnutia.

Veľkosť Stola

Veľkosť

Rameno

Poprsie

Dĺžka

Rukáv

cm

cm

cm

cm

M

42

94

67

18

L

43

98

68

19

XL

44

102

69

20

XXL

45

106

70

21

Zásielky: Ak si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok, ak existuje. Budeme loď z položiek do 10 pracovných dní od vás platbu. Nemôžeme zaručiť, dátum dodania vo všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Naše Prepravné: 1. Väčšina našich objednávky sú bezplatné doručenie do Číny Post Air Mail. Ale niekedy pls nám umožňujú zmeniť na iné kuriérske služby podľa aktuálnej situácie. Ak chcete použiť EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT, alebo iní budeme kontrolovať poštovného pre vás. Záruka: ponúkame špeciálne po-predajný servis: 7 dní vracia bez uvedenia dôvodu a do 15 dní bezplatnú výmenu. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete požiadať o vrátenie do 7 dní od vášho prevzatia výrobku alebo bezplatnú náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Veľkosť, alebo Fit Otázky: veľkosti sú ilustrovať na konkrétnych meraní v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti asi 2 cm-8 cm v meraní. Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý v nesprávnej farby, dobré komunikačné sú veľmi vítané. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Negatívna spätná väzba bez komunikácie prvý, bude viesť k pozastaveniu po-predajný servis. My sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služieb zákazníkom.

Štítky: správa estetické oblečenie, muži sveter turtleneck, móda muž, aesthet oblečenie, muži turtleneck, Kórejský štýl, kórejský tričko, handričkou kórejského, kórejský uiui tričko, gojira tričko.

  • Textílie Typ: Pletené
  • Kapucňou: No
  • Topy Typ: Tees
  • Rukáv Dĺžka(cm): Krátke
  • Názov Značky: CESNLEOIK
  • Pohlavie: MUŽI
  • Štýl: Móda
  • Rukáv Štýl: Príležitostné
  • Golier: Turtleneck
  • Vzor Typ: Pevné
  • Položka Druh: topy
  • Materiál: Bavlna

Súvisiace produkty