JCbatterystar New Vysoká Kvalita G3HTA038H DYNM02 Notebook Batéria pre Microsoft Surface Pro 5 1796 Série Tablet 7.57 V 45Wh/5940mAh
JCbatterystar New Vysoká Kvalita G3HTA038H DYNM02 Notebook Batéria pre Microsoft Surface Pro 5 1796 Série Tablet 7.57 V 45Wh/5940mAh
Sku: g158980
(0 Recenzie)
Novinka

€28.37 €31.17

Popis:

Obchod Úvod:

Spoločnosť je výrobca špecializujúca sa na výrobu prenosných batérií. Spoločnosť sľubuje, že všetky batérie bunky sú vysoko kvalitné batérie s dlhou výdržou batérie a silnú stabilitu. Okrem toho snímate v druhu, nie PS. Prosím ignorovať odtlačky prstov a malé nedostatky v obrázkoch. Batérie musia byť úplne nové v e-maile.

Špecifikácia:

Batéria Model:G3HTA038H

Kapacita: 45Wh/5940mAh

Napätie: 7.57 V

Typ batérie: Li-polymérová

Bunka:Vyrobené v Číne,garancia vysokej kvality

Farba: čierna

Podmienka:Náhradná Batéria(Úplne Nové,100% Kompatibilný, Zdarma na 1 rok záruka!)

Nahradiť Časť Čísla:

G3HTA038H DYNM02

Kompatibilné Prenosné Modely:

Pre Microsoft Surface Pro 5 1796 Tablet PC

Môžete vidieť porovnanie obrázkov, podľa tvar batérie a batérie rozhranie ďalej určenie vašej batérie potreby.

Použiť Manuálne:

1.Pre nové batérie,prosím úplného nabitia/vybitia pre 2-3 cykly.to môže znamenať uvoľnenie batérie najvyššej energie.

2.Úplné nabitie batérie"znamená zabránili elektrostatickému výboju z batérie na 0% a nabíjanie na 100%,potom hlboko ho nabíjanie pre viac na ďalšie 2 hodiny a uistite sa,že nemám výtok počas nabíjania.

3.Úplného vybitia"znamená zabránili elektrostatickému výboju z batérie z viac ako 100% na 0%,a zabezpečiť, nemusíte platiť, že sa v priebehu vypúšťanie.

4.Aby batérie"úplného nabitia/vybitia"pre 1 alebo 2-krát v každom 3 mesiace,môže rozšíriť batérie životnosť.

5.Prosím vytiahnite batériu, keď je notebook nie je použité na dlhú dobu.

Kontaktujte nás:

1.Sme boli vždy snaží poskytovať najlepšie služby a spoľahlivé produkty pre každého zákazníka, ak máte akékoľvek pochybnosti,e-mailom, môžete nám okamžite.

2.Ak nie ste spokojní s našimi položky alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek ohlasy alebo otvoriť prípad.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém,mali by sme tento problém riešiť spoločne a spolupracovať navzájom, prosím, dôverujte nám,dáme u spokojní riešenie.

Kontaktné Informácie:

1. Sme špecializujúca sa na veľkoobchod a maloobchod, všetky druhy príslušenstva.

2. Ponúkame výrobky vo vysokej kvalite a ponúknuť čo najlepšie služby pre vás.

3. Naši zákazníci sú umiestnené v rôznych krajinách po celom svete.

4. Sme vítaní, veľkoobchod,Máme najlepšie ceny a najlepšie služby.

5. Som rád, že sa služby,ak máte nejaké potreby,pleae, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek Lodné Informácie: 1.Zabezpečujeme dopravu zdarma doporučenou Singapur Post/Hong Kong Post/Čína Poštou alebo prostredníctvom Štyroch Špeciálnych Air Mail Linky. To zvyčajne trvá 15-45 pracovné dni, aby sa dospelo . Ale čas dodania závisí od počasia ,dovolenka, teplej sezóny, lokálne poštové služby a colné odbavenie faktorov. 2.Prosím, uistite sa, aby poskytovali úplnú a správnu adresu vrátane úplné meno a telefónne číslo , tak, že poštu môže doručiť balík na vás efektívne a úspešne. 3.Nie sme zodpovední za kupujúceho dovozné clo a súvisiace dane. Objednávky bude dodaný ako darček alebo ako vzorka. 4.Každý balíček bude mať zodpovedajúcu nákladný list číslo, zanechať nákladný list číslo a dopyt adresu po doručení..

Spätná väzba:

1.Sme naozaj oceňujem vašu pozitívnu spätnú väzbu alebo päť hviezdičiek spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a medzitým náš systém bude tiež nechať pozitívnu spätnú väzbu, automaticky za vás.

2.Prosím, kontaktujte nás e-mailom okamžite, ak váš položka mať žiadny problém, keď ho dostanete. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém. Prosím neotvárajte sporu, alebo zanechať negatívne spätné väzby pred komunikovať s nami.

Prajeme vám príjemné nakupovanie v našom obchode!

Štítky: surface pro 7 batéria, Tablet, microsoft surface pro 4 zábal, prípad microsoft surface pro 6, batérie microsoft surface pro, microsoft surface pro 1796, surfac pro batéria, surface pro 1 batéria, povrch pro5, batérie microsoft surface.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Li-polymer
  • Názov Značky: JCbatterystar
  • Záruka: 1 Rok
  • Package: Áno
  • Napätie Batérie: 7.57 V
  • Číslo Modelu: G3HTA038H
  • Kompatibilné Značky: Microsoft Surface
  • Batéria Buniek: 4 Bunky
  • Bunky: garancia vysokej kvality
  • farba: čierna
  • Skutočná Kapacita Batérie: 45WH/5940mAh
  • stav: Úplne Nové

Súvisiace produkty