10PC 89MM Vertikálne Nevidiacich Bielej Spodnej časti Závažia Lamiel Prenosné Spodnej Platni PVC Vertikálne Nevidiacich Príslušenstvo Navi Príslušenstvo
10PC 89MM Vertikálne Nevidiacich Bielej Spodnej časti Závažia Lamiel Prenosné Spodnej Platni PVC Vertikálne Nevidiacich Príslušenstvo Navi Príslušenstvo
Sku: g159748
(0 Recenzie)
Novinka

€6.37 €13.27

Popis:

Popis

Dobrá kvalita materiálu je slepý dna viac odolné a robustné. Vertikálne žalúzie váhy sú dobré pre pridanie hmotnosť pre nevidiacich a udržiavať ho v priamej línii. Vertikálne slepé dno sa hodí pre tých, vertikálne nevidiacich lamiel meranie 89mm na šírku.

Funkcia

- Farba: Biela.

- Materiál:.

- Veľkosť: 8.9x5x2cm.

- Materiál: kvalitný materiál je slepý dna viac odolné a robustné.

- Funkcia: vertikálne žalúzie váhy sú dobré pre pridanie hmotnosť pre nevidiacich a udržiavať ho v priamej línii.

- K dispozícii rozsah: vertikálna slepé dno sa hodí pre tých, vertikálne nevidiacich lamiel meranie 89 mm na šírku.

- Široký použitia: vertikálne žalúzie hmotnosti môže byť široko aplikované na obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, kuchyňa, jedáleň, herňa pre deti, detská spálňa, home office, štúdia, konzervatórium, práčovňa, chodba, veranda, garáž, terasa, atď.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

10 x Vertikálne Nevidiacich

Štítky: vytlačené závesy, rolety, slepý, uaz žalúzie, olympijské doska, vonkajšie rolety, liston, cortina valček, slepé okno, mylar navi odtiene, draded vertikálne žalúzie.

  • Funkcia 2: biela spodnej časti závažia lamiel
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 1: Vertikálne Nevidiacich
  • Funkcia 3: Spodná Platňa
  • Funkcia 4: PVC vertikálne nevidiacich príslušenstvo
  • Funkcia 5: zamknutom príslušenstvo

Súvisiace produkty