Skladovanie Taška Prenosná Vodotesné puzdro Pre SONY XB43 Veľkú Kapacitu, EVA Bag Anti-scratch Shockproof Black Skladovanie Tašky Dropship
Skladovanie Taška Prenosná Vodotesné puzdro Pre SONY XB43 Veľkú Kapacitu, EVA Bag Anti-scratch Shockproof Black Skladovanie Tašky Dropship
Sku: g159943
(1 Recenzie)
Novinka

€6.96 €7.48

Popis:

Funkcie:

1. Veľká Kapacita: high-end prenosné EVA taška drží veľkou kapacitou, ktorý sa môže uložiť pre SONY XB43.

2. Neopozeraný Dizajn: Prenosné, odolné, nepremokavé, ľahké, pohodlné dizajn, je ľahko vykonávať pre SONY XB43 a vonkajšie príslušenstvo, môžete si ich kedykoľvek a kdekoľvek.

3. Vysoká Ochrana: puzdro chráni pred vonkajšími škrabance a nárazy, chránia cennosti pred poškodením. Chráni stabilitu a bezpečnosť elektronických produktov. Všestranný zips môže zabezpečiť bezpečnosť zariadenia.

4. Ultra-ľahký a Ľahko Nosiť: je ľahké vykonať alebo dať do iného kufor, hladké. A silný 360° zips sa dá ľahko otvoriť a zatvoriť, je vybavený komfortný remienok na ruku, ľahko sa prenáša.

5. Ochranné Kontajner Skladovanie: skladovanie pevného prepravu batožiny je šité na mieru poskytnúť lepšiu ochranu pre SONY XB43.

Špecifikácie:

Materiál: EVA

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný a prachotesný

Farba: čierna

Veľkosť: o 42*15.5*12.5 cm / 16.54*6.10*4.92 palec

Vhodné: pre SONY XB43

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu prostredníctvom akejkoľvek metódy vyššie a pls uhradiť do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Golstroj.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku raz, že je to hotové.

Ak vašej objednávky je zatvorené z dôvodu bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Golstroj.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti. Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: sony xb43, fotoaparát prípade nepremokavé, sony xb41, auto, iso konektor, dropshipping 2020 hot predaj, prípad sony srs xb32, kia pokračovať, dvojité prírubové tesnenie olej, prípad eva, dropship.

  • Materiál: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Položka Druh: Iné
  • Číslo Modelu: taška

Súvisiace produkty