Zimné Dieťa Spací Vak Dieťa V Teple Spací Vak Posteľ Nositeľné Kočík Prikrývka, Spací Vak Pre Vonkajšie Tour
Zimné Dieťa Spací Vak Dieťa V Teple Spací Vak Posteľ Nositeľné Kočík Prikrývka, Spací Vak Pre Vonkajšie Tour
Sku: g160096
(2 Recenzie)
Novinka

€19.66 €28.91

Popis:

Odrážky:

1、Vysoká Kvalita Materiál: vonkajšia tkanina je vyrobená z 210 nepremokavé šifrovanie handričkou a vnútorná tkanina je vyrobená z fleece. Mäkké a teplé, obklopený strede na zips, ľahko drží do a z dieťa.

2、Ideálne pre Cestovanie: Veľkosť: O 35.43 x 18.89 x 0.5 palce, táto taška je ideálny pre nosenie v turizmu, skvelá pre cestovanie, camping a iné aktivity v prírode.

3、Päť Bezpečnosti Keyholes: päť bezpečnosti keyholes sú vhodné pre viaceré modely.

4、obojsmerný Zips: obojsmerný zips, ktorý je možné otvoriť v dolnej časti zmeniť plienky na splnenie rôznych potrieb.

5、Umývanie Pokyny: spací vak je vhodný pre ručné pranie a pranie stroj. Teplota vody je pod 35 stupňov Celzia. Zavesiť na suché a nie železa.

Špecifikácie:

Názov: Kočík Spací Vak

Materiál: coral fleece

Veľkosť: cca 90*46*40 cm/35.43*18.11*15.75 v

Váha: cca 700 gramov

Balenie: taška funkcie opp

Balenie Zoznam:

Spací Vak*1

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa MUSÍ PANELY H dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: l spací vak, bábätká spací deka, bany spací vak, bebi spací vak, baby boy spánku vrece, baby vak posteľ, deka do kočíka, cocoon v kočík, medveď swaddle, denim jacket veľké veľkosti ženy.