2.3 m/Roll samolepiace Podláh PVC Samolepky na Stenu 3D Nohy Line Rám Nepremokavé Rohu Linky Nálepky Pozadí Domova
2.3 m/Roll samolepiace Podláh PVC Samolepky na Stenu 3D Nohy Line Rám Nepremokavé Rohu Linky Nálepky Pozadí Domova
Sku: g160126
(0 Recenzie)
Novinka

€2.54 €4.23

Popis:

Materiál: XPe peny

Veľkosť produktu : 230 cm*8 cm Za Kus

Stena nálepky štýl: 3D samolepky na stenu, výrobok sa dodáva s lepidlo

Funkcia:

1: trojrozmerný dekoratívne mäkkej peny, proti nárazom pre deti, starať sa o svoju rodinu.

2: bezpečnosť a ochranu životného prostredia, non-jedovaté zápach-voľný, vhodný pre rodinu domov priestor.

3: realistický, prirodzený tehla vzor účinok, jednoduchý a moderný štýl.

4: Voľný DIY, jednoduché samolepiace dizajn, inštalácia, bežné koláž, ľubovoľne rezať.

5: v Porovnaní tapety lepšie zníženie hluku účinok.

Inštalačné metódy a nástroje

Príprava: Vložiť povrchu čistým s priľnavosťou, ako napríklad: drevené plochy, sklo, povrchová, žiadny prach stenu, hit dolnej časti steny putty a tak ďalej.

Vložiť: zadný kryt potrhaný papier prilepený na pomocné nástroje: nožnice, nôž utility

Upozornenie: Prosím, kúpiť dostatok kus v čase, uistite sa, že sú pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel.

PS:

1, Ručné meranie, tam bude chyba asi 1-2cm, dúfam, že chápete, ďakujem vopred.

2,zašleme podľa množstva ste si zakúpili. Ak sa rozhodnete 1Pcs, to znamená 1 stena nálepky. Venujte prosím pozornosť tomuto pred nákupom.

3,Ak si zakúpite 1Pcs v čase, budete musieť zaplatiť dodatočné USA$1 za dopravu. Zamestnanci vás budú kontaktovať zaplatiť po obdržaní vašej objednávky.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Dodacia Lehota:

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: veranda stenu výbava, 3d kúpeľňa tapety, vložiť pvc roll, 3d wallpap, wallpap, inštalácia 3d dekoratívne panely, vzorované lepidlo, papier v kotúčoch, steny papiere domova krajiny, marvel nálepky rám, dosky podlahy.

  • Povrchová Úprava: Reliéfne
  • Druh: Papierové Tapety
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • vzor: Pevné
  • Funkcia: Anti-static
  • Materiál: Iné
  • Poplatok Jednotky: Usd/Roll
  • Štýl: Klasické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domácnosť

Súvisiace produkty