RXC6 433Mhz Superheterodyne Bezdrôtový Prijímač PT2262 Kód Stabilný pre Arduino/AVR Diy Modul Elektronických Diy Kit Pcb Dosky
RXC6 433Mhz Superheterodyne Bezdrôtový Prijímač PT2262 Kód Stabilný pre Arduino/AVR Diy Modul Elektronických Diy Kit Pcb Dosky
Sku: g160210
(0 Recenzie)
Novinka

€10.91 €11.48

Popis:

Zavedenie Nového Výrobku:

Rx-c6 superheterodyne kapela dekódovanie učenie kód bezdrôtový príjem modul je výhodný ISM band prijímanie modul. S vysokou príjem citlivosť a nízka cena, niektoré low-end produktov môže zbaviť obmedzení iba pomocou super-rekuperačné moduly vzhľadom na cenu tablelations, ktorá zlepšuje stabilitu a spoľahlivosť low-end bezdrôtových produktov, zlepšuje kvalitu a imidžu výrobkov a posilňuje konkurencieschopnosť výrobkov. Bezdrôtový signál vstup údajov výstupného signálu je možné dosiahnuť bez akéhokoľvek ďalšieho okruhu. S jeho vlastnými údajmi dekódovanie okruhu, to sa dá ľahko realizovať rozvoj bezdrôtových produktov. Výstupný režim inching, self-locking a spriahnuté sú nastaviteľné, vhodné pre rôznych užívateľov. Prijať spôsob párovania s diaľkovým ovládaním, môžete zadať 2260, 2262, 2240, 1527 a iné multi-chip diaľkové ovládanie, podporné a pohodlné.

Vlastnosti produktu:

(1) Príjem citlivosť až -110dbM; (2) pracovná frekvencia: 315MHz; 433.92 MHz. 330 MHZ. 390 MHZ. 418MHz(špeciálne frekvencia môže byť prispôsobený podľa požiadavky zákazníka)

(3) Napájacie napätie príkon rozsah: 3.3 V-5.5 V;

(4) Nízka spotreba energie, , 3.8-4.1 ro; 5.0 V @ 315 MHZ,

2.5-2.8 mA; Kontinuálne rýchlosť prenosu dát až 2.4 K (Manchester kód)

(5) Dobrý selektivity a túlavých žiarenia inhibícia schopnosť, ľahko prejsť CE/Fcc medzinárodnej certifikácie;

(6) Dobré miestnych vibrácií, žiarenia, inhibícia schopnosť, viac prijímanie moduly môžu pracovať spolu (t. j. jednotného odosielať a prijímať) a nebudú navzájom rušiť, pomocou spoločne nebude mať vplyv na prijímanie vzdialenosť.

(7) Teplotný rozsah: -30-85℃, ktorý môže pracovať normálne aj v nepriaznivých environmentálnych teploty;

(8) 28×12.5×5.00 (mm)

Päta popis:

Zľava doprava MRAVEC, GND, LED, SW, VT(nemusí), D0, D1, D2, D3, VDD, GND

MRAVEC: anténa

GND, napájanie

LED: Externý indikátor môže byť pripojený

SW: Môžu byť externé vzdelávanie tlačidlo

VT: Diaľkového signálu, indikácia, údaje spoločné terminálu

D0-d3: Údaje päty

VDD: Kladný pól napájania

GND: Power zem

(10) Výstup: inching, self-locking a spriahnuté sú voliteµné;

1. Predvolené (T2 a T1 visiace) je inching režime, s efektívny vstupný signál a zodpovedajúce výstupné výstupného signálu. Výstup sa zastaví automaticky, ak nie je účinné signál.

2. Na zadnej strane dosky (T2 uzemnené, T1 pozastavené) je v self-locking režime, s efektívny vstupný signál a príslušný výstupný signál štátu, storno. Predtým, výstup na vysokej úrovni sa stáva nízkej úrovni, a naopak.

3. Na zadnej strane dosky (T2 pozastavené, T1 uzemnené) je v interlock režime, s účinné signálny vstup, ktorý zodpovedá výstupu výstupu signálu a iné uzavreté. Signál označenie; VT výstupy vysokej úrovni, keď tam je efektívny vstupný signál a nízku úroveň, keď účinné signál zmizne.

Kód zodpovedajúce metódy:

Podržte štúdia tlačidlo na 2 sekundy a štúdia kontrolka bude svietiť, čo znamená, že ste zadali štúdia štátu. Uvoľnite vzdelávania tlačidlo, stlačte ľubovoľné tlačidlo na diaľkovom ovládači, aby oznamoval, blikajúce pre 4-krát na označenie úspechu učenia sa a ukončiť režim učenia.

Kód zúčtovania metóda:

Naďalej stlačte a podržte štúdia kľúč, indikátor bude vždy na. Držte sa asi na 8 sekúnd a kontrolka zhasne, čo znamená, že všetky kódy, ktoré boli vymazané úspešne.

Aplikácia Pôsobnosti:

(1) Automobilový diaľkové ovládanie dverí prepínač (RKE); (2) Remote door otvárač; (3), Bezdrôtový poplachový; (4) Diaľkové záves ovládanie stroja; (5) Bezdrôtové priemyselné radič; (6) Bezdrôtový prenos dát.

Poznámka:

Ak je vzdialenosť potrebné, je relatívne ďaleko, je lepšie pripojte anténu s 1/4 vlnovej dĺžky. Vo všeobecnosti, 50 ohm single-core, nadstavec sa používa. Dĺžka antény je asi 23 cm pre 315M a 17 cm pre 433M.

Poloha antény ovplyvňuje aj príjem účinok modul. Počas inštalácie antény by mal byť tak rovno, ako je to možné, ďaleko od tienenie tela, vysoké napätie a rušenie zdroj.

Keď sa používa, prijímacie frekvencie a dekódovanie režim by sa mal zhodovať vysielací režim

Štítky: sr2ez, diy electron auta, sériové modul arduino bezdrôtové, arduino, arduino rf, 51 mcu, pt2262, denon avr prijímače recenziu, arduino starter kit, arduino uno.

  • Názov Značky: Megmoki
  • Aplikácia: Počítač
  • stav: Nové
  • Prevádzková Teplota: ŠTANDARD
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Napájacie Napätie: ŠTANDARD
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Číslo Modelu: RXC6
  • Strata Sily: RXC6
  • Package: SMD