(6PCS/LOT) ROSALINDA 10 ML Gel lak na Nechty Auta Lak na Nechty, Sada Na Manikúru Semi Trvalé Čisté Farby Soak off Nechty Umenie Hore
(6PCS/LOT) ROSALINDA 10 ML Gel lak na Nechty Auta Lak na Nechty, Sada Na Manikúru Semi Trvalé Čisté Farby Soak off Nechty Umenie Hore
Sku: g160408
(0 Recenzie)
Novinka

€9.68 €16.15

Popis:

(6PCS/LOT) ROSALINDA 10 ML lak na Nechty Auta Lak na Nechty, Sada Na Manikúru Vernis Semi Trvalé Čisté Farby Soak off Nechty Umenie Soak Off UV Gél poľskú ROSALINDA 10 ml/.33oz Sme presvedčení, že naše gel polish je v najlepšej kvalite na Golstroj.sk. -Kvalita je naša 1. priorita. -Ľahké, takmer bez zápachu (iba vrchný náter a nadácie majú mierny zápach), sme sa vzťahujú len organické textúru chrániť vaše zdravie. -Farba bude mať lesk až 30 dní. -Hotting voliteľné farby, vhodné pre všetky príležitosti. Krok za krokom: 1.-Tvar nechtov. Zľahka fanúšik povrchu nechtov dosky. Čistenie bazénov. 2.-Naneste tenkú vrstvu základy z kutikulu do voľného okraja (Nezabudnite tesnenie okraj nechtov). Kúra na nechty podľa LED svetlo na 10 sekúnd alebo UV svetlo na 2 minúty. 3.-Naneste tenkú vrstvu Soak-Off Gel Polish farba výber. Spp voľného okraja. Kúra: 30 sekúnd v LED Lampa, alebo 2 minúty v UV lampa. 4.-Opakujte 2. tenkú vrstvu z soak off Gel Polish na nechty. Liek pod LED lampa pre 30 sekúnd alebo UV svetlo na 2 minúty. 5.-Naneste tenkú vrstvu Hornej Ho. Spp voľného okraja. Kúra:30 sekúnd v LED lampou. 6.-Odstrániť odflaknuty rezíduí na nechty s čistiaceho prípravku. Potom, uplatňovať vyživujú kutikulu olej znovuzavodnit vlhkosti do kutikulu a pokožku v okolí nechtov. Ak Chcete Odstrániť: -1. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút, -2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht. Package: Čistá Hmotnosť: 10 ml / .33fl oz Upozornenie: 1.Čistá hmotnosť je 10 ml. Keďže kapacita fľaše je viac ako 10 ml, nechtov gél nebude úplne naplnené fľaše! 2.Keďže niektoré farby je veľmi ľahký, prosím, naneste na nechty, gélové nechty, potom môžete vidieť správne farby rovnaký ako opis. 3.O Mačku, očí, nechtov gél, prosím, naneste na nechty, gélové nechty, použite magnet stick, potom môžete vidieť správne farby rovnaký ako opis.

Prijímame kreditné karty WebMoney WM TT Western Union Qiwi peňaženky, a tak ďalej. Kupujúci je potrebné zodpovednosť za žiadne dane alebo cla, ktorá sa účtuje podľa ich miestnej samosprávy, ak nie je žiadne poplatky. Dodacia lehota: ePacket Do USA: 7 až 15 dní Čína Príspevok Air Mail/Singapur Príspevok: Okolo 25 pracovný Deň dodacia lehota pre Rusko bude 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Dodacia lehota pre Brazília bude 50-100days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly. Ak sa rozhodnete DHL, Fedex, EMS, UPS shipping bude rýchlejšie, zvyčajne 7 až 15 pracovných dní. Pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín. Budete informovaní on-line, keď je dodávaný a sledovanie informácie zvyčajne bude aktualizovaný v priebehu 72 hodín. Robíme kontrolu kvality pred odoslaním sa položky. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní. Všetky e-maily odpovedáme najneskôr do 2 pracovných dní. Ak sa chcete vrátiť parciel, prosím, jednoducho vrátiť k nám, do 30 Dní, v pôvodnom stave. Kupujúci by mal platiť za vrátený nákladnej dopravy. Potom môžeme vystaviť plnú náhradu, aby ste po vrátené položky prišli na náš sklad Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ak máte akékoľvek otázky , prosím neváhajte a kontaktujte nás. Pekný deň By ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Rosalinda budú vždy poskytovať vám najlepšie služby a produkty.

Štítky: gél poľský súbor, gél lak na nechty, uv žiareniu, , Gel Polish, pre gélové nechty nastaviť, gellac, gelish nechty, uv gel, sada gélové nechty, lak na nechty uv, smalt gél.

  • Položka Druh: Sada & Kit
  • Názov Značky: Rosalinda
  • Certifikát: SGS/ MSDS
  • Veľkosť: 10ml/lot
  • Použitie: pre UV Nechtov Nail Art DIY ect.
  • stav: Nové
  • Vyliečený: LED alebo UV Lampa
  • Pôvod: Čína
  • Číslo Modelu: RBTC6-01
  • Aplikácia: Nail Art, Beauty Salón, Spa alebo Školenia
  • Trvalá Čas: 3 Týždne alebo Vyššie
  • Množstvo: 6pcs

Súvisiace produkty