Inteligentné Prepojenie termostatické radiátorové ventil kúrenia Termostatom, wifi, ZigBee pre TUYA Bránou hub
Inteligentné Prepojenie termostatické radiátorové ventil kúrenia Termostatom, wifi, ZigBee pre TUYA Bránou hub
Sku: g160723
(4 Recenzie)
Novinka

€14.54 €22.36

Popis:

Inteligentné Prepojenie termostatické radiátorové ventil kúrenia Termostatom, wifi, ZigBee pre TUYA Bránou hub Tento pohon bude jemné sústruženie pre ventil stav otvorený, podľa izbovej teplote a nastavenie teploty splniť lepšie stav úspora energie pre odkladať životnosti batérie. Radiátor pohon ventilu, tiež známy ako elektrický ventil, je nový koncept pre vody ventil prístroj, vhodný na bývanie, obchodné centrum, hotel kúrenie a centrálnu klimatizáciu regulácia teploty, izbovej teplote kontroly. Ventil Funkcie:

Na termostatické ventily radiátorov je špeciálny ventil pomocou kooperatívne s vykurovania radiátorov. 1.6" modré podsvietenie LCD obrazovky displeja a 5 tlačidiel uľahčí čítanie a nastavte hodnotu v tme. Umelo nastavenie vnútornej teploty, používa hlavne v podlahové vykurovanie systém na ovládanie otvárania a zatvárania potrubia. Upraviť tečie radiátor bez potreby externého napájania teplej vody prietok realizovať stálu teplotu miestnosti. Priamo ovládať vody ventilom namiesto inštalácia servomotora plus regulácia teploty ventil. Aplikované na elektrický pohon časť kúrenie elektrické pohon z pobočky ventil, malý ventil a dynamickej rovnováhy ventil. Matica spojenie spôsob inštalácie, jednoduchá a rýchla inštalácia, vhodné rozoberať. Ventil Parameter: Napájanie: 3*2 AA* 1,5 V alkalické batérie(Nie Include) Maximálny prúd:90mA Pracovná teplota:-10~60°C, Displej, presnosť::0.5℃ Predvolený rozsah teploty nastavenie:5~35°C, Sonda, senzor::NTC(10k)1% Rozsah zobrazenie teploty::0~70°C, Závit veľkosť:M30*1.5 Izolačné podmienka: v Normálnom prostredí Spustený program: Nastaviť na 1 týždeň ako cyklus Maximálne trasy:4.5 mm Veľkosť Displeja: Cca. 61 * 47mm / 2.40 * 1.85 v Položke Veľkosť: Cca. 52 * 66 * 95 mm / 2.05 * 2.60 * 3.74 v Položke Hmotnosť: Cca. 172 g / 6.06 oz Použitie: Vykurovanie Zariadenie, Centrálna Klimatizácia regulácia Teploty, Izbovej Teplote Ovládanie zigbee termostat ventilu musí byť pripojený na Internet cez bránu Hub

Package Listing (Kombinácia voliteľných A/B/C/D/E/F/H/I):

Q&A: 1.Otázka: môžem používať vlastné rozbočovač na pripojenie s ventil? Odpoveď: skontrolujte Prosím, či váš radiátor má ZigBee modulu, to môže byť pripojený k našej Tuya ZigBee wireless gateway hub, tak v ponuke máme sadu dvoch na váš nákup. 2.Otázka: Môže sa tento termostat nastaviť na stupne Fahrenheita displej? Odpoveď: Nie, to môžu byť zobrazené len s Celzia displej. 3.Otázka: môžem program, plán sám? Odpoveď: Áno, naše termostat je programovateľné.Ste schopní program svojho plánu slobodne. 4.Otázka: môžem ovládanie termostatu, ak nie som doma? Odpoveď: Áno, po úspešnom pripojení ZigBee wireless gateway hub, potom budete schopní ovládať vaše zariadenie na váš smart phone. 5.Q: Má tento termostat mať obrazovku uzamknutia, aby sa zabránilo hostí, alebo deti z manipulácie s nastavenia? Odpoveď: Áno. Má plne zamknuté režim, ktorý zabraňuje akejkoľvek zmeny alebo misoperation deti. 6.Otázka: Je batéria v cene? Odpoveď: Nie, pretože dodania obmedzenia, výrobok nie je vybavený batériou. Smart TUYA zigbee wifi bránou Q&A: 1. Q: Má to náboj pracovať s ZigBee 3.0 produkty? Odpoveď: Áno, je možné nielen na prácu s tuya zigbee produktov,ale aj zigbee 3.0 ty. 2. Otázka: Môže sa tento hub ovládanie WiFi smart výrobkov v rovnakej aplikácii? Odpoveď: Tento hub môžu tvoriť celý dom prepojenie na všetky produkty vo vašom rovnaké jednej aplikácii na hub je pripojený cez wifi router. 3. Otázka: Funguje to s Alexa echo? Odpoveď: Áno, je kompatibilný s Alexa hlasové ovládanie,rovnako ako Google Domov. 4. Otázka: Čo je protokol ZigBee pre tento hub? Odpoveď: ZigBee a ZigBee 3.0 protokolu sú obaja v poriadku.

Štítky: aqara prepínač, prepínač tuya, smart home, termostat, termostat wifi, tuay zigbee hub, miestny termostat, centrálne termostat wifi, dvere tuya smart, aqara.

  • Príkon: 0.3W
  • Úprava položiek: NO/NC,Ventil,radiátorov
  • Pracovná Frekvencia: 868MHz,915MHz alebo 2,4 GHz
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Senzor: Postavený-v NTC Snímača
  • Max.aktuálna: 90mA
  • Rozsah Teplôt: 1℃-70℃(štandardne 5℃~35℃)
  • Zdroj Napájania: 3AA* 1,5 V alkalické batérie
  • Číslo Modelu: HS369
  • APP pripojenie: tuya
  • Názov Značky: JUESENWDM
  • Veľkosť(mm): 66*52*82+20 mm
  • Spustený program: Nastaviť na 1 týždeň ako cyklus
  • Závit Veľkosť: M30*1.5
  • protokol: zigbee 3.0 radič
  • Presnosť: 0.5℃
  • Max. cestovanie: 4.5 mm