Kolo Hamburger Stlačte Hliníkovej Zliatiny Non Stick Burger Mäso Hovädzie Mäso Gril Stlačte Mini Diy Hamburger Patty Maker Plesne Kuchynský Nástroj
Kolo Hamburger Stlačte Hliníkovej Zliatiny Non Stick Burger Mäso Hovädzie Mäso Gril Stlačte Mini Diy Hamburger Patty Maker Plesne Kuchynský Nástroj
Sku: g160725
(2 Recenzie)
Novinka

€10.63 €12.50

Popis:

Odrážky:

1、Jemný Dizajn: stlačte tlačidlo je vyrobený z liateho hliníka, vystupoval do non-stick povlak, plastová rukoväť, a priemer patty-takže časť je o 6,5 cm/2.56, a výška je asi 1,5 cm/0.59, a hmotnosť je o 366 g.

2、Bezpečného Materiálu: stlačte funkcie vysokokvalitného liateho hliníka a Non-stick povlak, ktorý môže ušetriť čas pre vás, keď ste ho použiť na GRILOVANIE žľabu, ktorý je ideálny pre grily a panvice.

3、Jednoduché Použitie: môžete rýchlo a jednoducho stlačte mletého mäsa do správneho tvaru a pripraviť ho na panvici alebo na grile. Stačí stlačiť mletého mäsa do patty-takže časť na povrch, čo.

4、Praktické pri Používaní: S stlačte tlačidlo, môžete ľahko urobiť delicious mini hamburgery. Vďaka optimálne rozloženie tlaku o hamburger stlačte, vaša hamburger vždy bude funkcia ideálny tvar.

5、Rukoväť Dizajn: stlačte tlačidlo je skvelé, grily na opekanie a panvice, a to funkcie pokutu rukoväť, ktorá môže rovnomerne distribuovať tlak pre vás, a potom môžete drží stlačte pohodlne.

Funkcie:

1. High-kvalitné a prémie z hliníkovej zliatiny, bezpečné, netoxické a bez zápachu.

2. Trvanlivé a ľahko sa čistí.

Špecifikácie:

Názov: Burger Stlačte

Materiál: hliníková zliatina + drevená rukoväť

Balenie veľkosť(cca): 25*7*12 cm/9.84*2.76*4.72 v

Hmotnosť(cca): 400g

Balenie Zoznam:

Burger Stlačte Tlačidlo * 1

Štítky: burger rozbiť, burger stlačte, burger, sporáky prenosný gril, ham stlačte, ham maker, falafel maker lopatka nástroj, variť mäso, meatbal maker, rozmliaždeniu burger buchta.

  • Mäso & Hydina Nástroje Typ: Iné
  • Certifikácia: CIQ
  • Materiál: Iné
  • Funkcia: Zliatina Hliníka Patty Maker Plesne
  • Číslo Modelu: Burger Rezeň Plesní
  • Funkcia 2: Non Stick Hamburger Stlačte
  • Feature1: Diy Hamburger Patty Maker Nástroj

Súvisiace produkty