3000ml/5000ml Prístroje Vitálna Kapacita Dýchanie Tréner Motiváciu Spirometer Pľúcne Dýchanie Exerciser Rehabilitačný Tréner
3000ml/5000ml Prístroje Vitálna Kapacita Dýchanie Tréner Motiváciu Spirometer Pľúcne Dýchanie Exerciser Rehabilitačný Tréner
Sku: g160826
(0 Recenzie)
Novinka

€10.24 €23.26

Popis:

Ako používať:

Vložte dýchacie trubice do vzduchu tryska. Uistite sa, že je pevne pripojený. Potom pripojte rana v ústach, aby druhý koniec dýchacie trubice. Ďalej, dať tryska v ústach. Pečať vaše pery tesne pred trysky. Dýchajte pomaly (hlboko), zatiaľ čo vaše pery sú stále nepriedušne uzavreté okolo tryska. Zadržte dych na 3 sekundy pred vybratím tryska. Potom výdychu pomaly. Nadýchnuť sa a začať cyklus znova. Vaším cieľom je, aby sa pokúsili vyhodiť loptu tak vysoko, ako je to možné. Po prvé, môžete byť schopný zdvihnúť loptu v krátkej vzdialenosti. Ale ako budete pokračovať v praxi, budete môcť dýchať viac vzduchu. Ak cítite závrat, zastavte cvičenie a odpočinku prvý.

Zoznam Produktov:

1 * Dýchanie Exerciser 1 * Manuál

Špecifikácia:

Názov: Dýchanie Tréner Materiál: PVC Farba: Ako na obrázku) Štýl: jeden gule

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť. 2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Funkcie:

*1. Jednoduché cvičenie, môže sa vaše pľúca zdravého! *2. Existujú rôzne merania 3000ml/5000ml, ktoré môžu byť použité na pľúcne dýchanie prípravy rôznych ľudí. *3. Dobrý dýchacie cvičenie pomáha udržiavať zdravé pľúca. Pravidelné dychové cvičenia môže nielen posilnenie dýchacieho systému, ale tiež zabrániť pľúcnych ochorení. *4. Pomáha dýchať správne. Vlak ste sa hlboko nadýchla, aby vám pomohol otvoriť a vyčistiť vaše dýchacích ciest. To pomáha zabrániť horných dýchacích ochorení, ako je hromadenie hlienu, astma, zápal pľúc a tak ďalej. *5. Udržať vaše pľúca a zdravé telo. Viac dýchacie cvičenia vykonávané správne, efektívnejšie pľúc dodávanie kyslíka do celého tela. To vám môže pomôcť lepšie odolať starnutie a choroby. *6. Jednoduché použitie. Vaším cieľom je, aby sa zhlboka nadýchol a plávajú farebné gule v stĺpci. Od zhora nadol, plač tvár---usmievavá tvár---plač tvár, čo znamená príliš veľa vzduchu---stredne vzduchu---príliš málo vzduchu. Môžete merať a zaznamenávať maximálne vdýchnutie úsilie. *7. To tiež pomáha bojovať proti stresu a úzkosti. Keď budete zhlboka dýchať, to bude tiež jasné, vaša myseľ a zbaviť sa stresu a úzkosti spôsobené každodennej práce a činnosti. Môžete ľahko stráviť deň aktívne a pozitívne. *8. Ak dýchanie nie je hladký, to vám pomôže zachovať a obnoviť normálne dýchanie. *9. Ľahký na prepravu a čisté. Malá veľkosť umožňuje jednoducho dať do sáčku a nosiť so sebou. Môžete ho používať doma.

Štítky: zdvih rehabilitácia, cvičenie machin, dych cvičenie, výkon zariadenia pľúc, sex vyhovovali žena, chudnutie dýchanie tréner, dych simulator, horák kadidlo, dych tréner, milwaukee.

  • Číslo Modelu: gua3565
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty