Šperky Zobraziť Náhrdelníky Náušnice Náramok Organizátor Displeja, Stojan, Stojan, Držiak Na Stenu Vešiak Na Šperky #85914
Šperky Zobraziť Náhrdelníky Náušnice Náramok Organizátor Displeja, Stojan, Stojan, Držiak Na Stenu Vešiak Na Šperky #85914
Sku: g160914
(1 Recenzie)
Novinka

€3.39 €4.85

Popis:

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. Jednoduché použitie. Môžete Lepidlo akékoľvek skrinku alebo na stenu. Táto bižutéria stenu stojan je jednoduché, funkčné a má veľa priestoru na uloženie náušnice,náhrdelníky, prstene a ďalšie. Skvelé šperky priehradky na náušnice, náhrdelníky a krúžok. Môžete dať prstene, náušnice alebo náhrdelníky na vymeniteľné bar. Je to tak zábavné a jednoduché, aby sa všetko vidieť na prvý pohľad, svoje šperky a vlastnej zbierky s ním. Ideálny pre zobrazenie a ornament.

Špecifikácia: Materiál: ABS. Náhrdelník visí držiak veľkosť:15 cm*2.6 cm. Náušnice visiace držiak veľkosť:15 cm*2 cm. Krúžok visí držiak veľkosť:14,8 v*2 cm. Farba:Biela(Ako na obrázku).

Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 1 cm chyba, patrí k bežným javom. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Package Zahrnuté: 3ks*Náušnice visiace držiteľa. 3ks*Krúžok visí držiteľa. 3ks*Náhrdelník visí držiteľa.

Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné. Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach. Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Pred placeing vašej objednávky, prosím, potvrďte cenách a ďalšie podrobnosti s dodávateľom. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

1Pcs Nové Sladký Štýl Šperky, Náušnice Brošňa Zavesenie Skladovanie Organizátor Taška Ženy Módne Šperky Držiteľ Show Case Nástroj #23350

Štítky: jewelary organizátor zavesenie, vystavovateľ šperky, držiak na šperky, jewerly organizátor skladovanie, velvet earing organizátor, šperky zobraziť poprsie hnedá, displej šperky stojan, displej šperky, držiak na šperky, štátny stojan stojan.

  • Položka Hmotnosť: 82g
  • Vlastnosti Produktu: Ideálne pre skladovanie vaše šperky
  • Materiál: Plastové
  • Položka Dĺžka: 70cm
  • Položka Druh: Šperky Obale A Reklamná
  • Položka Šírka: 40cm
  • Šperky Balenie A Typ Displeja: Prípadoch A Displeje
  • Položka Priemer: 0inch
  • Položka Výška: 0inch
  • Číslo Modelu: Šperky Zobraziť Držiak
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty