Mideer Deti Desať Metrov Maľovanie Hračky
Mideer Deti Desať Metrov Maľovanie Hračky
Sku: g161103
(0 Recenzie)
Novinka

€21.24

Popis:

Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás. Tešíme sa na rokovaní od vás. 10-meter obrovský sfarbenie prejdite, každý rám je krátky príbeh. Slobody tvar farebnom svete a brániť predstavivosť detí. Deti sa môžu voľne použiť svoju predstavivosť a zápas farby vytvoriť ideálny svet, ktorý patrí len jemu. Epic bohaté scény. Zaujímavý dej a realistické scény umožnite deťom, ponoriť sa do príbehu a preskúmať viac zábavy a vedomostí v hre. Moderné mesto, divokej džungle. Vstavaný zábavné hry nie sú len tak jednoduché, ako sfarbenie. Sudoku, bludisko, v riadku kreslenie, hľadanie rozdielov, počet hry, deliace plochy a ďalšie hry pomáhajú deťom upevniť svoje vedomosti. Scéna je plná anglický návod, učte sa anglicky immersively, 100+ anglické slová, viac veta vzory. Učiť sa pri hraní, byť trochu po anglicky, expert na jemné spôsoby, ako byť dobrým pomocníkom pre tím činnosti, a vykonávať svoju spoluprácu zručnosti v hre. Jeden valec je dual-purpose, skladovanie môže byť tiež použitý pre cvičenie, a priebežného akčného môže vykonávať detský silu, kontrolu a pohybu, vnímanie. Bodkované čiary známky je flexibilný a môže byť rez. A bodkovaná čiara známka je stanovená na každý meter uľahčiť strihanie a použitie. Učebnica-ako kvalitu a silu "Wild Kráľ". 100 g mäkkého stretávajú dvakrát lepiaci papier, rovnomerne farebný a nepriepustná, často sa používajú pri vyučovaní knihy. Farebné ceruzky, pastelky, akvarel perá a kriedou môže byť použitý. Potravinársky sóje atramentová tlač, štyri-farba čierny atrament, trenie-odolné, bez čierna ruka, žiadne dráždivé vône. Malé osobné výstavy umožňujú deťom získať dôveru v zobrazenie výsledkov činnosti.

Mideer Deti Desať Metrov Maľovanie Hračky Miesto Pôvodu, Zhejiang, Čína (pevninská časť)) Materiál Papier Číslo Modelu MD4088/MD4089 Značkou Mideer Popis Predškolského Mš Vzdelávacie Hračky Použitie Detské Hračky Veku 3 Vekových kategórií+ Typ Vzdelávacie Hračky, Farby, Farebné

Profil Spoločnosti

Certifikácia

FAQ

1.Aká je dodacia lehota?

Máme skladom,zasielame do 3 dní po obdržaní vašej platby .

2. Ako dlho by som mohol dostať odpoveď?

Kupujúci bude dostať odpoveď do 24 hodín. Čína pracovných hodín 08:00-18:00 pondelok-sobota on-line služby na pomoc kupujúci riešenie problému.

3 . Ako si ovládať svoje kvality?

Máme vyspelé výrobné linky a prísnej kontrole kvality mechanizmus.

4.Aké typy produktov môžete nájsť tu ?

deti hračky, drevené hračky, vzdelávacích, drevené hračky pre deti ; obrazová skladačka ; vzdelávacie hračky, Bábiky

KONTAKTUJTE NÁS

Štítky: hra logika, drevené hračky, mozaika dreva, papierové hračky, puzzl, mideer puzzle, mideer hračka, candywood, educ hračka, hlavolam hračky pre deti, .

  • Materiál: Papier

Súvisiace produkty