10pcs Volfrámové Elektródy TIG Zváranie Volfrámové Elektródy Prúty WT20 WC20 WL20 WL15 WZ8 WP WY20 Profesionálne dodávky
10pcs Volfrámové Elektródy TIG Zváranie Volfrámové Elektródy Prúty WT20 WC20 WL20 WL15 WZ8 WP WY20 Profesionálne dodávky
Sku: g161108
(1 Recenzie)
Novinka

€6.67 €10.76

Popis:

10pcs Volfrámové Elektródy TIG Zváranie Volfrámové Elektródy Prúty WT20 WC20 WL20 WL15 WZ8 WP WY20 Profesionálne dodávky

WT20 Červená:

2% thoriated volfrámové elektródy (klasifikácia AWS EWTh-2) musí obsahovať minimálne 97.30% volfrámu a 1.70, aby 2.20% tória. Oni sú najčastejšie používané elektródy dnes a sú prednostné pre ich dlhú životnosť a jednoduché použitie. Tória zvyšuje elektrón emisné vlastnosti elektródy, ktoré zlepšuje oblúk sa začína a umožňuje vyššiu prúdová zaťažiteľnosť. Táto elektróda pôsobí hlboko pod jeho teplota topenia, čo vedie k výrazne nižšia miera spotreby a eliminuje arc putovanie pre väčšiu stabilitu. Je tiež vybavený nižšej úrovni zvaru kontaminácie ako iné elektródy. Na rozdiel od čistých volfrámu, tieto elektródy sú len pre špeciálne typ AC zváranie (tenké rozchod hliníka alebo materiály menej ako .060-v.), ale oni sú výnimočné pre DC elektróda negatívne alebo rovno polarity na uhlíkovej a nerezovej ocele, niklu a titánu aplikácie. Počas výroby, tória je rovnomerne rozptýlené v celom elektródy. To zároveň umožňuje elektródy na udržanie nabrúsené hrany—ideálny elektródy tvar pre zváranie tenkých ocele. Ostrenie elektródy je miesto, avšak, by malo byť vykonané s veľkou starostlivosťou.

WC20 Grey:

2% ceriated volfrámové elektródy (klasifikácia AWS EWCe-2) musí obsahovať minimálne 97.30% volfrámu a 1.80 na 2.20% ceru. Tieto elektródy podávajú najlepší výkon v DC zváranie pri nízkych aktuálne nastavenia, ale môžu byť použité proficiently v AC alebo DC procesov. S vynikajúcim oblúk sa začína pri nízkej amperages, ceriated volfrámu sa stala populárnou v takých aplikáciách, ako orbitálnej rúry a rúrky výroba, tenký plech práce alebo miesta, kde malé a jemné diely sú zvárané. Ako tória, to je najlepšie použiť na zváranie uhlíkových a nehrdzavejúcich ocelí, zliatin niklu a titánu, takže je zrejmé, náhrada za 2% thoriated elektródy. Ceriated volfrámu funkcie mierne odlišné elektrické charakteristiky ako tória, ale väčšina operátorov nebude môcť povedať rozdiel. Pomocou ceriated elektródy na vyššie amperages nie je odporúčané. V týchto situáciách, oxidy bude prejsť rýchlo do tepla na tip, odstránenie oxidu obsah a nullifying jeho proces výhody.

WL20 Sky Blue:

2.00% lanthanated volfrámové elektródy (klasifikácia AWS EWLa-2.0) majú vynikajúce arc štartovanie, nízka-burn-off rýchlosť, dobré oblúku stabilitu a vynikajúce opätovnému vznieteniu vlastnosti—rovnaké výhody ako ceriated elektródy. 2.0% lanthanated elektródy tiež podobá vodivosť charakteristiky 2% thoriated volfrámu, čo znamená, že v niektorých prípadoch môže nahradiť 2% thoriated bez toho, aby museli urobiť významné zváranie programu zmien. 1.5% lanthanated volfrámové elektródy sú ideálne, ak chcete optimalizovať zváranie schopnosti. Lanthanated elektródy prácu aj na AC alebo DC elektróda negatívne s špicatý koniec, alebo môžu byť balled pre použitie s AC sínusová vlna zdroje napájania. Na lanthana je rozptýlené rovnomerne po celej dĺžke elektródy počas výroby. To tiež vedie nabrúsené bod dobre, čo je výhodou pre zváranie ocele a nerezovej ocele na DC alebo AC z squarewave zdroje napájania. Na rozdiel od thoriated volfrámu, tieto elektródy sú vhodné pre AC zváranie a, ako ceriated elektródy, umožňujú arc, ktoré sa začali a udržiavané na nižšie napätie. AC Oproti čistý volfrám, okrem 2.0% lanthana zvyšuje maximálna nosnosť približne 50% pre danú veľkosť elektródy.

WL15 Zlata:

1.5% lanthanated volfrámové elektródy (klasifikácia AWS EWLa-1.5) majú vynikajúce arc štartovanie, nízka-burn-off rýchlosť, dobré oblúku stabilitu a vynikajúce opätovnému vznieteniu vlastnosti—rovnaké výhody ako ceriated elektródy. 1.5% lanthanated elektródy tiež podobá vodivosť charakteristiky 2% thoriated volfrámu, čo znamená, že v niektorých prípadoch môže nahradiť 2% thoriated bez toho, aby museli urobiť významné zváranie programu zmien. 1.5% lanthanated volfrámové elektródy sú ideálne, ak chcete optimalizovať zváranie schopnosti. Lanthanated elektródy prácu aj na AC alebo DC elektróda negatívne s špicatý koniec, alebo môžu byť balled pre použitie s AC sínusová vlna zdroje napájania. Na lanthana je rozptýlené rovnomerne po celej dĺžke elektródy počas výroby. To tiež vedie nabrúsené bod dobre, čo je výhodou pre zváranie ocele a nerezovej ocele na DC alebo AC z squarewave zdroje napájania. Na rozdiel od thoriated volfrámu, tieto elektródy sú vhodné pre AC zváranie a, ako ceriated elektródy, umožňujú arc, ktoré sa začali a udržiavané na nižšie napätie. AC Oproti čistý volfrám, okrem 1,5% lanthana zvyšuje maximálna nosnosť približne 50% pre danú veľkosť elektródy.

Štítky: volfrámové vlákna, tig zváranie machin, tig zváranie, tig acdc, wt20 zváranie volfrámové, goldwing nohy pedál, 5v ac dc, krúžok volfrámu, kúpiť grafitové elektródy, tig volfrámu.

  • Dĺžka: 150mm(6")/175mm(6.9'')
  • Číslo Modelu: Volfrámové Elektródy
  • Štýl: WT20 WC20 WL20 WL15 WZ8 WP WY20 WR20 pre možnosť
  • Prevádzkový prúd: 10-500(DC/AC)
  • Aplikácia: TIG Zváranie
  • Priemer: 1.0 1.6 2.0 2.4 3.0 3.2 4.0 pre možnosť
  • Package: 10pcs/PK Elektródy
  • Zvárací Prúd: 10-500(DC/AC)

Súvisiace produkty