Deti Bavlna Swing hojdacia sieť Pre Autizmus ADHD, ADD Terapia Maznať Až 88lbs Zmyslové Dieťa Terapie Elastickými Parcely Stabilné Sedadlo Swing
Deti Bavlna Swing hojdacia sieť Pre Autizmus ADHD, ADD Terapia Maznať Až 88lbs Zmyslové Dieťa Terapie Elastickými Parcely Stabilné Sedadlo Swing
Sku: g161232
(0 Recenzie)
Novinka

€13.77 €19.13

Popis:

Špecifikácia:

Názov: detské Elastické Swing Terapia

Veľkosť produktu(cca.): 100 * 280 cm/39.37 * 110.24 v (dĺžka * šírka)

Veľkosť balenia(cca.): 20 * 8 * 11 cm/7.87 * 3.15 * 4.33 v

Balenie Zoznam:

Spojovacie Lano * 1

Rozšírenie Pásu * 1

Č. 8 Ocele Zámok * 1

Swing * 1

Odrážky: 1、Miesto na Relax: krytý swing stoličky budú nové miesto pre vás a vaše dieťa, aby sa relaxovať. Swing struky, ktoré sme navrhli sú tak zaujímavé a zmyselná.

2、Ľahko Setup: krytý hojdačka je ľahko nastaviť. Vy a vaše dieťa môže začať hrať hneď, ako nové swing prichádza.

3、Robustné a Odolné: Naše vnútorné swing struky sú robustné a odolné a môžu bezpečne ubytovať deti do 200 libier. Sme tiež, aby tlaková terapia. Swing je umývateľný, takže môžete ľahko vyrovnať sa s chaosom.

4、Upokojujúci Účinok: swing zmyslových terapie je navrhnutý špeciálne pre potreby detí. Kompresia pomáha vaše dieťa cítiť bezpečne, ako keby objímanie, alebo sú zabalené.

5、Znížiť Stres: Byť v strehu, aby vaše dieťa' s úzkosť a problémy. Vaše dieťa dostane pozitívnych zmyslových výhody našej swing. Kombinácia swing a kompresia poskytuje dokonalý zmyslový vstup pre vestibular autizmu. To je skvelý spôsob, ako pre vaše deti stráviť stresujúci deň!

Štítky: obliečka na vankúš kráľovná, glamp stan, tkaniny pvc tabuľka, keumer stan, senzorický zásobník, tábor vonkajší stan, hojdacia sieť senzorických, stan turistické, 3d záves, senzorické swing.

  • Vrstvy: Jeden
  • Typu Budovy: Rýchle Automatické Otváranie
  • Druh: 1 - 2 Osoby Stan
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pól Materiál: Iné
  • Sezóna: Štyri sezóny Stan

Súvisiace produkty