Manometer SS316 Nehrdzavejúcej 1.5 Palca (50.5 mm)Tri-Clamp Membrána Tlak Prierez
Manometer SS316 Nehrdzavejúcej 1.5 Palca (50.5 mm)Tri-Clamp Membrána Tlak Prierez
Sku: g161260
(1 Recenzie)
Novinka

€22.96

Popis:

1. Tri-clamp membránový tlakomer s 50.5 mm svorka ferrule. 2. Nerezová oceľ 316 membrány/bránice , žiadna korózia. Citlivé na tlak. 3. Nie olej/glycerinum ako Vyjadriť nemôže odoslanie kvapalina, kupujúci je potrebné vyplniť olej až sami. 4. 60 mm dial. 4. 25mpa/40mpa je často s tri farebné dosky, rovnaké s produktom fotke vyššie, pls zadať mi, ak potrebujete rozchod s bielou doskou. Ostatné sú biele dosky, pozri nižšie foto plz.

Doprava :

My len loď alipay na adresu len. Prosím, uistite sa, že váš alipay adresa je aktualizovaný a potvrdené. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy.

Máme loď položky pondelok až piatok. Všetky objednávky budú expedované v nasledujúci pracovný deň po vašej platby vymazané.

Kupujúci je zodpovedný za všetky príslušné dovozné clá a miestnych daní. Prosím, overte si to s vaším miestnym zvykom pred žiadne nákupy. Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky. Normálne dodacia lehota je od 10 pracovných dní a do 30 pracovných dní. Prosím, aby mali dostatok času pre dodanie a kontaktujte nás, ak nechcete prijímať balík do 30 pracovných dní. Neponúkame miestne vyzdvihnúť.

Platobné Detaily:

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Hromadnú objednávku, my môžeme dodať spoločnosť účtu T/T alebo Západ Únie Vráti a Kontakt:

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás,poskytneme vám vráti adresu. Ak nemáte kontaktoval,priame položky budú odoslané späť k nám,položky budú zamietnuté bez sledovacie číslo zásielky a vráti späť odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené, odmietol alebo nedoručila. Vaše meno,aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Položky sa vráti, musí obsahovať hlavné obalových materiálov.

Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava ,manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

To môže trvať až 7 pracovných dní na spracovanie vašej vrátiť po prijatí vášho produktu.

Ak je položka zistí chybný,tovar vám bude zaslaný naspäť kupujúcemu. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.

Otázky:

Ak pri akejkoľvek príležitosti sme si to zle, vaša zásielka sa oneskorí alebo máš pocit, že problém, potom prosím, aby seba alebo členom nášho tímu na problém, hovoriac/mailování nám prvý.

Chceli by sme sa opýtať však, že všetky otázky sú smerované cez ali express zabezpečiť, aby ste mali včas odpoveď, ktorá sa zvyčajne v ten istý deň, ak nie do 24 hodín. Uistite sa prosím na e-mailovej iba raz - viacero e-mailov pomaly nám reagovať na vás a iné.

Štítky: CIEVKA, 12.9 skrutka, 25mm tri-clamp, sanitárne guľový kohút tri-clamp, 3 spôsob guľový kohút tri-clamp, 3 palcový 304 oceľ, bf cievka, svorka tri, 3 tri-clamp, cievka vape.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Rozchod
  • Číslo Modelu: YTP60BF-316

Súvisiace produkty