20 Typov Push Pop Bublina Zmyslové Hračka Autizmus Potreby Rozmliaždeniu Stres Odľahčovacia Hračky pre Dospelých Dieťa Zábavné Anti-stres Fidget Reliver Stres
20 Typov Push Pop Bublina Zmyslové Hračka Autizmus Potreby Rozmliaždeniu Stres Odľahčovacia Hračky pre Dospelých Dieťa Zábavné Anti-stres Fidget Reliver Stres
Sku: g161352
(0 Recenzie)
Novinka

€2.29 €3.75

Popis:

Funkcie:

1. Zaujímavý Dizajn: Stlačte bubliny, hračky bude zvuk v rovnakom čase, a môžete reštartovať po prehodiť.

2. Pohodlie a Mäkkosť: Každý zmyslový hračku, ktorá tlačí bublina stimulácia je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, vystupoval vynikajúcu mäkkosť, ľahké prenášanie, vhodný pre všetky vekové kategórie.

3. Ekologický Materiál: Táto hračka je vyrobená z vysoko-kvalitnej ekologickej silikónu, vodeodolný, opakovane.

4. Zmierniť Stres: tak dlho, Ako budete hrať, a squeeze s týmito zariadeniami, môžete účinne zmierniť stres a zabiť čas.

5. Senzorické Hračky: Pomôžte zlepšiť koncentráciu, pomôcť obnoviť náladu, vhodné pre deti s ADD alebo ADHD a ľudí s obsedantno-kompulzívnou poruchou alebo vysoké napätie.

Špecifikácie:

Meno: Bubble Zmyslové Hračky

Materiál: Silikón

Veľkosť: prosím, pozrite sa na obrázok pre podrobnosti

Vhodný vek: 3+

Balenie Zoznam:

Bublina Zmyslové Hračka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

FAQ: 1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky? Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch. 2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný. Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie. 3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu. Dáme to najlepšie riešenie. Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové. Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg. Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti. Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné. Odoslať a vrátenie: Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme. Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil. Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: push pop bubliny, relaxačná hra, malé push pop bublina, to pop, fidget pop, pop push, náramok proti stresu, kawaii jahodový koláč, bublina zabaliť hračku, adhd hračka.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Drop Shipping/ Veľkoobchod