Retevis RB615 Nabíjateľná Walkie Talkie 2 ks PMR446 PMR Rádio Walkie-Talkies Pitnej Rádio obojsmerné Rádiové Hotelovej Reštaurácii PTT
Retevis RB615 Nabíjateľná Walkie Talkie 2 ks PMR446 PMR Rádio Walkie-Talkies Pitnej Rádio obojsmerné Rádiové Hotelovej Reštaurácii PTT
Sku: g161450
(2 Recenzie)
Novinka

€15.74 €31.47

Popis:

Poznámka

Na nastavenie hlasitosti môžu byť použité len na ovládanie hlasitosti prijímať signál a zvuk pípnutia (tlačidlo sound), a nie je možné ovládať hlasom hlas riadka. Ak ste pamäti, že,prosím vyberte si iný model,môžeme odporučiť vhodný model :)))

Prečo potrebujeme používať bez licencie PMR walkie-talkies?

1: Nie je potrebné stráviť čas dostať licenciu 2: Žiadny právny problém a ďalšie frekvencie useage poplatky. 3: Osobné použitie nie je v rozpore s verejným služby prenosy.

Bezdrôtové Klon Funkcia

Nie je potrebné programovací kábel,kopírovať nastavenia( frekvencia a súkromné kód) na viacerých rádií rovnakého typu v rovnakom čase,zlepšiť prevádzkovú efektivitu

Dve Pripomienky Režim-Zvonenia & Vibrácií

Vibrácie walkie talkies; keď budete prijímať signál; a walkie talkies bude vibrovať, upozorníme vás vopred,uistite sa, že si nenechajte si ujsť žiadne informácie

Silný shell

Silné shell, aby vám spoľahlivé a ekonomické skúsenosti.Je veľmi vhodný pre služby, priemysel a osobné použitie

Navigačné Menu

S pomocou LCD displeji a navigácia v menu, môžete rýchlo začať bez trávia veľa času učenia sa, to môže tiež byť ľahko použitý v noci.

Ultra-tenký a Ultra-ľahký dizajn

Na RB15 malé walkie talkie váži len 3.3 oz;len 0.86 palca tučný; mini telo môže byť ľahko vložiť do vrecka alebo viazanej na zápästie

FAQ:

1.Môže RB615 klon byť použité iba medzi tento model vysielačku? Môžete klon iné walkie-talkies? Klon funkcia je použiteľná len medzi RB615 / RB15. Ak chcete hovoriť s inými značkami alebo naše ostatné modely Walkie talkie, stále musíte udržať frekvenciu a CTCSS&DCS v súlade hovoriť.

VOX Hands-free Operácie

Môžete priamo otvoriť VOX cez walkie talkies a vyberte citlivosť úrovni, čo vám umožní ísť hands-free a sústrediť sa na prácu, na strane

Silný Signál Prieniku

500,000㎡ pre Kryté Plochy 0-2 KM na ploche Mesta 1-20 Podlahy pre Buliding Office

Dlhá Životnosť

Vstavaný 1000 mAh nabíjateľná lítiová batéria; podporuje kontinuálne použitie 8 - 12 hodín; vyhovuje vašej každodennej práci potrebuje.

Micro USB Nabíjanie

RB615 mať štandardný micro USB port a budú sa dobíjať z auta, nabíjačku, napájanie banka,PC,USB desktop nabíjačka alebo sieťovej nabíjačky.

Softvér Programovateľné

Programovací kábel, môžete preprogramovať svoje walkie-talkie cez softvér tretích strán.Môžete zmeniť walkie-talkie frekvencia, nastavenie ochrany osobných údajov kód, definovať strane-kľúčové funkcie ako scan/monitor/VOX on-off/Local Alarm/Diaľkový Alarm/Podsvietenie On-Off/Zvonenia

Funkcia Tlačidla

Technické Parameter

Podrobnosti

Balenie Zoznam

1.Môže RB615 klon byť použité iba medzi tento model vysielačku? Môžete klon iné walkie-talkies?

Odpoveď: klon funkcia je použiteľná len medzi RB615 .

2.Ako používať Bezdrôtové klon funkciu?

Odpoveď:

Pre prvé rádio nastavenie:Keď sa vypne,stlačte tlačidlo power ON/OFF a HORE tlačidlo.Ak sa označuje pomocou blikajúce červené svetlo,začne klonovať.Dlho stlačte tlačidlo ON/OFF tlačidlo ukončiť.

Pre iné rádio nastavenie:Keď rádio vypnúť,Stlačte tlačidlo power ON/OFF a NADOL tlačidlo,rádio sa dá zvuk ,a automaticky vypne.Zapnite rádio,bude to má rovnakú frekvenciu a CTCSS nastavenia s 1 st rádio.Ak sa označuje pomocou blikajúce zelené svetlo,Klon je hotovo.

Poznámka:prvé rádio musí byť aktivované pre klonovanie.Žiadne obmedzenie množstva iných rádiách.

3.Je RB615 kompatibilné s inými Retevis walkie-talkies?

Odpoveď: predvolený, nie je potrebné preprogramovať,RB615 je kompatibilný so všetkými retevis 16-kanálov PMR walkie-talkies.

4. Môžem použiť slúchadlá na dosiahnutie VOX(prenos hlasu aktivovať prenos)?

Odpoveď: Áno,môžete hovoriť priamo na slúchadlá mikrofón po zapnutí rádia VOX.

5.Ako asi hovoriť rozsah?

Odpoveď: Hovoriť Rozsah závisia od mnohých faktorov,ako výstupný výkon,prekážky,poveternostné,batérie a podobne.Zvyčajne RB615 je možné až 0-1.5 km v meste oblasť,0-3 Km v obci oblasti.

6.Môžem zmeniť frekvenciu s tretích strán, programovanie softvéru?

Odpoveď: áno,môžete zmeniť frekvenciu s softvér tretích strán.Ak potrebujete programovanie softvéru,pls kontaktujte zákaznícky servis.

7.V tom, čo frekvenčný rozsah môžem program rádia?

Odpoveď: UHF 400-480MHz

8.Kde kúpiť programovací kábel?

Odpoveď: môžete Si vybrať zo Package B, ak potrebujete programovací kábel.USB nabíjací kábel v štandardnom balení, nie je možné používať ako programovací kábel.

Štítky: hytera rádio, yaesu ft, repeater pmr, rádio stanice, dmr, a1706 lcd, fm rádio, pmr446 rádio, hračka intercom, rádio sdr.

  • audio konektor: 3,5 mm jednej ihly
  • Is_Display: Áno
  • Názov Značky: RETEVIS
  • Certifikácia: FCC
  • Výstupný Výkon(w): <0,5 w
  • Vodotesný / Odolný Proti Vode: No
  • Konektor Antény: Pevné
  • Walkie Talkie Typ: Prenosné
  • Výstupný Výkon: <=0,5 W
  • Použiteľné programovací kábel: C9118A
  • Frekvenčný Rozsah: 446mhz
  • Použiteľné Slúchadlá: J9128A
  • Číslo Modelu: PMR
  • Maximálny Dosah: 1,5 km-3km
  • Materiál: ABS+PC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapacita batérie(mAh): 1200
  • Rozmery: 119x55x23mm(4.69x2.17x0.91inch)
  • Skladovanie Kanál: 16

Súvisiace produkty