Aphrodisia Upozorňuje Nepremokavé Zadok Plug, 10 Režim Čierna Farba, Silikónový Análny Vibrátor pre Mužov & Žena análny sex hračky pre ženy
Aphrodisia Upozorňuje Nepremokavé Zadok Plug, 10 Režim Čierna Farba, Silikónový Análny Vibrátor pre Mužov & Žena análny sex hračky pre ženy
Sku: g161883
(1 Recenzie)
Novinka

€7.19 €7.64

Popis:

Aphrodisia Vodotesné Vibračné Zadok Plug, Čierna Farba, 10 Režim Silikónový Análny Vibrátor pre Mužov & Žena análny sex hračky Popis

Aphrodisia Upozorňuje Zadok Plug Funkcie

Kohútiky Vaše Tush S 10 Vzrušujúce Funkcie!

Kŕmiť svoje análny chute s týmto 4" black vibračný análny zástrčku. Vyrobené z pružného silikónu, to naughty plug listov hladko vnútri a stimuluje s riadku absolvoval korálky! Prácu si cestu z ¼ "tip na 1" base, potom oheň až 10 funkcií, vibrácie, pulzácie, a eskalácie naozaj rock zadné.

Vyrobený z mäkkého hygienické silikónové Flexibilný hriadeľ s odstupňovanou korálky, 10 Funkcií, vibrácie, pulzácie, a eskalácie Samostatné on/off a funkciou tlačidiel Konektor sa pripojí k radič cez konektor pin Bezpečnosti base 2 AAA batérie (predávajú sa osobitne)

Hrať ako profesionál s všestranným a sexy Aphrodisia Upozorňuje Zadok Plug. Tento slinky malý análny plug skĺzne do vašej backdoor s kužeľovou tip, potom vzrušenie každý nerv končí s stimulujúce korálky a 10 vzrušujúce funkcie. Vibračný análny plug je dlhý kábel a radič nech vás vzdať sa kontroly svojho milenca, zatiaľ čo budete nosiť, takže tento análny sex hračky ideálny pre neposlušné pary' hry.

Ak chcete použiť, stačí pridať pár kvapiek vášho obľúbeného vodného lube hriadeli Aphrodisia Upozorňuje Zadok Plug. Potom pomaly práce zúžený tip do svojho backdoor, s viac a viac, ako ste sa pohodlne, kým Aphrodisia Vibračný Análny Plug je úplne sedí. Mäkký a pružný hriadeľ a bezpečnosť základňu, aby pohyb a tlačením úplne pohodlné a príjemné.

Akonáhle vaše Aphrodisia Upozorňuje Zadok Plug je v aktivujte vibrácie kedykoľvek s regulátorom. Stačí umiestniť dve AAA batérie v ovládači je priestor, v blízkosti, potom ťuknite na položku zapnuté/vypnuté tlačidla na prednej strane regulátora. Pripojte váš vibračný análny plug regulátora a nájdete svoju korisť bzučanie s mocou! Ťuknite na tlačidlo function, aby preskúmala všetky 10 funkcií, vrátane 3 úrovne intenzity vibrácií a viaceré nastavenia pulzácie, vzory, a eskalácie.

Na čistenie vašej Aphrodisia Upozorňuje Zadok Plug, odpojte radič a umyte si análny zástrčku s antibakteriálnym mydlom a vodou. Zátka je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, a tak by to nemalo byť použité silikónové lubrikanty. Zobraziť Produkt

Štítky: testis prostaty masér, mužov sexuálne hračky, zadok plug, gay sex, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análny, vibrat, análny plug, kovové buttplug veľké.

  • Nemravný Obrázok: No
  • Veľkosť: L 4.0" x W 0.25"
  • Názov Značky: APHRODISIA
  • farba: čierna/ružová
  • hračky pre dospelých: Hračky pre Dospelých
  • Sex Shop: Dobrý darček
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Materiál: ABS + PU Povlak &Silikónové
  • Šírka: 0.25 inch
  • Dĺžka: 4.0inches
  • Číslo Modelu: dospelých perličiek produkt Super Výkon gay diaľkové ovládanie Masáž Prostaty
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Súvisiace produkty