Hodinky JARAGAR Muži Hodinky Tourbillon 5 Ruky Auto Dátum, Týždeň, Mesiac Automatické Mechanické náramkové hodinky Mužov Sledovať Relogio Masculino
Hodinky JARAGAR Muži Hodinky Tourbillon 5 Ruky Auto Dátum, Týždeň, Mesiac Automatické Mechanické náramkové hodinky Mužov Sledovať Relogio Masculino
Sku: g162006
(0 Recenzie)
Novinka

€23.80 €41.04

Popis:

JARAGAR Luxusný 5 Ruky Dátum Tourbillon Náramkové Hodinky Automatické Mechanické Hodinky Strieborné Prípade Zlaté Rímske Čísla popis Produktu Máme v Úmysle Poskytovať Zákazníkovi s Cool Módne Náramkové hodinky Príslušenstvo, Ktoré Vám Pomôžu Ľahko okoreniť Normálne Oblečenie a Pridať Štýl a Postoj do Života FUNKCIE: 1.Ľahko okoreniť normálne oblečenie a pridať štýl a postoj do života. nie len pozerať! 2.Nádherný darček pre chlapca priateľ a priateľmi a rodinou. čas strávený s vami dostane len lepšie a lepšie každý rok! Špecifikácie: ★Prípade, Priemer: 45 mm ★Prípade, Hrúbka: 13 mm ★Kapela Šírka: 24 mm ★Pohyb mechanického pohybu ★Kapela Materiály: nerezová oceľ ★Oblek pre: MUŽOV Ako Používať: tieto hodinky je automatické hodinky vybavené ručným lanového mechanizmus, Keď sa na hodinky sa nosia na zápästí, pohybu užívateľa rameno vetry na mainspring hodiniek. Ak vaše hodinky, je úplne zastavil sa odporúča, aby ste manuálne vietor mainspring otočením koruny. Vodovzdorný: odolnosť proti Vode 3ATM (3 bar) hodinky sú navrhnuté a vyrobené tak, aby vydržali až do 30 m, napríklad náhodného kontaktu s postriekaniu vodou, alebo dážď, ale to nie je navrhnutý pre nosenie počas plávanie alebo potápanie.Treba dbať, nie aby si to mokré, alebo voda bude k poškodeniu mechanizmu. Tip: majte na hodinky, v blízkosti magnetov, ktoré môžu poškodiť pohyb Package Package: ✔1 x pánske hodinky ✔1 x Návod Každý Náramkové hodinky Je Dvakrát Skontrolovať nami Pred Poslal do Každého Zákazníka a Zabezpečiť Dobrú Kvalitu a Sprevádza Vás Dlhý Čas.

platba 1. Akceptujeme Escow / Paypal / Peniaze Booker / West Uniox / Kreditnej Karty / Qiwi Peňaženky / Kapela Prevod platieb a iných platobných metód Dopravy 1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Dodacia lehota balík závisí od spôsobu doručenia si vyberiete. 3. Zvyčajne, dorazí na miesto určenia v 15-45 deň, v rôznych krajinách prichádzajú v rôznych časoch! Vzhľadom na zlé počasie, colné odbavenie čas je zbytočný a niekedy aj dlhšie. Preto, ak nechcete prijímať položky na čas, prosím, buďte trpezliví. Ak nechcete prijímať položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám sledovať. Vrátenie peňazí dúfame, že naše produkty uspokoja vás! 1. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím do 3 dní po obdržaní on-line systému, alebo e-mailom na lepšie zobrazenie problém jasne. 2. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou tovaru a je potrebné vrátiť alebo vymeniť, vyplňte, prosím, do 7 dní po príchode, a ste zodpovedný za prepravné náklady. Spätná väzba 1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ďakujem! 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém, prosím, verte nám! Kontaktujte nás 1. Vždy sme vám poskytli najlepšiu tovar a služby na najnižšiu cenu. 2. Veľké, aby zľava: Ak potrebujete umiestniť veľké, aby väčšia, než je maximálny počet kusov, prosím, kontaktujte nás pre špeciálnu zľavu, podporujeme veľkoobchod. 3. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás!

Štítky: hodinky jaragar automatické, hodinky jaragar, aliang pánske hodinky, hodinky seiko, tourbillon, sugess hodinky, útes tiger hodinky, jaragar, hodinky tourbillon, náhrdelník phoenix.

  • Názov Značky: T-CHODEC
  • Spona Typ: Pracka
  • Pohyb: Automatické Self-Vietor
  • Boxy & Prípadoch Materiál: Žiadny balík
  • Funkcia: Zobrazenie Týždňa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Šírka Pásma: 20 mm
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Dial Priemer: 45mm
  • Číslo Modelu: 160212
  • Kapela Druh Materiálu: Kožené
  • Prípade Hrúbka: 12 mm
  • Prípad Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: Č nepremokavé
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Hardlex
  • Kapela Dĺžka: 24 cm
  • Prípade Tvar: KOLO

Súvisiace produkty