Veľké balenie 560 g. Prírodné, biele, pastelky pre potraviny, pastelky pre potraviny. Obale. Nádherné
Veľké balenie 560 g. Prírodné, biele, pastelky pre potraviny, pastelky pre potraviny. Obale. Nádherné
Sku: g162146
(2 Recenzie)
Novinka

€10.07

Popis:

Zapečatené balenie

Hmotnosť jedného balenia čistá-560 G.

Certifikát kvality, Zodpovedá GOST 17498-72!!!

Veľmi vysoký stupeň belosti!

Hmotnostný zlomok oxidu uhličitého Кальция-98, 05%.

Ak chcete Nastaviť, To je 6 pack Podľa 110g. Aljaške, Odyssey, legenda, Atlantis, horské Sovietskeho zväzu. Chuť: Krieda "Alaska"-mäkké, s krupinka, melova Krieda "Odysea"-pevné, smotana, biele, jednotné, bez piesku Krieda "legenda" -Mäkké, melova, bez crinkle Krieda "Atlantis"-pevné, jednotné, bez crinkle, ako vápenné mlieko Krieda "hora"-mäkké, Melova, s larynka, rýchlo melóny, rozdelí. Krieda "Sovietskeho zväzu"-drevo, mäkké, tón, melova.

Ak budete mať z jedla kriedou nie je možné, potom všetkých druhov krieda, vyrobené v priemysle, je lepšie zvoliť prírodný prírodné kriedou vyrobené v krieda lom alebo jeho farmaceutické ekvivalent "glukonát vápnika".

NA peopleIt je považovaný za najväčší čistý kriedou všetkých vyrobené, ako má najvyšší stupeň belosti, ktoré možno dosiahnuť len na krieda.

Má vzduchu štruktúry. Dobré písanie. Jednoduché разламывается. Podatliv na tlak alebo peretirania. Keď je mokré, to vonia ako betón. Veľmi špinavé ruky.

Fyzikálno-chemické vlastnosti a zloženie, sú potvrdené výrobcu certifikát kvality.

Štítky: grafit kovov, mechanické ceruzky, kovov, mechanické ceruzky, tabule potravín prihlásiť, prenosné kriedou rada, združení mechanická ceruzka, rada krieda, kovové mechanické farebné ceruzky, box krieda, prípade, krieda, zakka mechanická ceruzka.

  • Druh: Mechanické Ceruzky
  • Pôvod: RU(Pôvodu)

Súvisiace produkty