RC-20 Elektrické Nástroje Ručné Frézy Vystužené Oceľové Bar v Šmyku Mahine Výstuže, Používané v stavebníctve inžinierstvo pre rezanie výstuže
RC-20 Elektrické Nástroje Ručné Frézy Vystužené Oceľové Bar v Šmyku Mahine Výstuže, Používané v stavebníctve inžinierstvo pre rezanie výstuže
Sku: g162398
(0 Recenzie)
Novinka

€337.57

Popis:

Funkcia

1.Tento prenosný výstuže cutter môže odrezať konštrukcia výstuže, deformovaný výstuže, kolo výstuže a výstuže rod . široko používaný v stavebníctve inžinierstvo. 2.V výstuže fréza je stabilný výkon, Nástroj je ľahká a kompaktná. 3.O prevádzku tohto stroja je jednoduché a pohodlné. 4.Keď ocele bar (výstuže) je rez úplne vypnúť, uvoľnite spínač Piestové odíde automaticky. 5.V výstuže stroj vstavaným elektrickým/hydraulická jednotka bude tiež rezané ostatné položky, ako sú reťaze, skrutky a rod. 6.Rezanie, strihanie na rozdiel od píly s brúsne kotúče a doštičky baterky, 7.pretože nie sú žiadne iskry plameňa pri rezaní všetkých druhov oceľových bar výstuže.

Parametre

Popis Produktu

Praktické Kroky

KUPUJÚCI JE ČÍTANIE

1.Všetky položky bude odoslaný na kupujúceho Golstroj.sk adresu,tak prosím skontrolujte adresu a telefónne číslo, ako budete platiť za výrobky. 2.Všetky výrobky boli preč cez prísne skúšky pred zásielky. 3.Všetky fotografie zobrazené sú 100% reálne a pre referenčné účely.Prosím, dovoľte možné mierne rozdiely vzhľadom na technické zhodnotenie a rozptyl politík. 4.Náš zákaznícky servis je pripravený vám pomôcť kedykoľvek.

PLATBY

1.Akceptujeme Alipay,Western Union,T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Platba musí byť vykonaná v priebehu 3-7 dní. 3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

ZÁSIELKY

1.Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny.Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.Všetky pozemky majú sledovacie číslo. 2.Položky, bude zaslaná najneskôr do 3 dní.Všetky položky môžu byť dodané DHL,UPS,FEDEX,Čína príspevok a iné. 3.Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné. 4.Sme si nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu.

Spätná VÄZBA

1.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Prosím, uvoľnenie 2-3 hviezdičky spätnú väzbu,to nie je dobré riešiť metódou,a, ak máte nejaký problém,prosím, kontaktujte nás prvý, aby sme sa mohli pokúsiť vyriešiť váš problém. 3.Ak nikto odpoveď môžete on-line v čase,prosím, nebojte sa.Nechajte nám správu prostredníctvom obchodného manažéra alebo e-mailu nám,radi vám odpovedať čo najskôr. 4.Ďakujem vám za vaše vlastné a tešíme sa na poskytovanie tie najlepšie skúsenosti nákupu opäť na TRATIACH RANDE!

Štítky: alobon mascara, viazanie výstuže nástroj, kupé kábel isole, cabl fréza, gitaru, stojan na stenu, hydraulické nožnice stroj, výstuže, umenie vŕtačka, taparia kábel fréza, cu rúra fréza.

  • Skladacia: No
  • Názov Značky: Haicable
  • Aplikácia: strihanie
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Čepeľ Materiál: OCELE
  • Materiál: ZLIATINY
  • Zvláštny Druh: KÁBEL FRÉZA
  • Číslo Modelu: RC-20
  • Hmotnosť: 13kg
  • Veľkosť: 410x115x220mm
  • Rukoväť Materiál: Plastové
  • Obyčajný Druh: KÁBEL FRÉZA

Súvisiace produkty