1PCS Členok, Ortézy Nastaviteľné bandáž na Členok Popruh Nohy Výron, Závlačky Zábal Členok Stabilizátor Stráže pre Mužov, Ženy Gym Sport Chránič
1PCS Členok, Ortézy Nastaviteľné bandáž na Členok Popruh Nohy Výron, Závlačky Zábal Členok Stabilizátor Stráže pre Mužov, Ženy Gym Sport Chránič
Sku: g162405
(0 Recenzie)
Novinka

€11.73 €23.47

Popis:

【PODPORNÉ & FLEXIBILNÉ] vyzýva Podporné dosť na podporu hojenia a dostatočne Flexibilný, aby bolo možné nosiť celý deň.

【JEDINEČNÝ DIZAJN] vyzýva Špeciálne ochranné dosky sú určené na ľavej a pravej strane členku.Na základe rôznych poloha členok tipy na oboch stranách varus valgus.Jedinečný ochranný panel navrhnutý tak, aby vyhovoval kostru štruktúry. Účinná prevencia varus a valgus, chráni váš členok zo všetkých smerov.

【ZMIERNIŤ VAŠE BOLESTI] vyzýva Pomáha zmierniť bolesti rôznych chorôb. Tieto zahŕňajú plantárna fasciitis, artritída, výrony, opuchy, zápal šliach, svalov únava a iné členok bolesti. S našimi bandáž na členok, budete schopní zvládnuť akúkoľvek činnosť. Zmiernenie bolesti spôsobené členok výrony alebo pretiahne svaly a šľachy.

【CHRÁNIŤ VÁŠ ČLENOK] vyzýva Special protection board design, so zameraním na ľavej a pravej strane členku. Zabrániť váš členok z obracia dovnútra a von.Stabilná podpora pre členky, aby sa zabránilo vykĺbení.Bandáž na členok je vhodný pre všetky druhy športov, basketbal, futbal,golf,baseball,na nohy, beh, turistika, cyklistika a ďalšie. Pre svoj športový výkon, escort.

【DVE VEĽKOSTI NA VÝBER] vyzýva k Dispozícii sú 4 veľkosti( S - XL) pre vás vybrať Vhodné pre obe pravej alebo ľavej nohy,vhodný pre mužov a ženy, vyhovuje pre väčšinu ľudí.

Štítky: rozkroku protector, bandáž na členok rovnátka, tenké členok podpory ortézy, noha popruh, členok závlačky, čipky členok stabilizátor, popruh členok hmotnosť, členok podpory ortézy mužov, členok chránič zelená, členok, ortézy pre beh.

  • Číslo Modelu: 1-YH-0623-KČ
  • chránič členku: Členok Popruh
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Nylon a neoprénová
  • Bandáž Na Členok: členok, ortézy

Súvisiace produkty