4PCS Magnetické Prieduch Zahŕňa Dvojité Hrubé Magnet na Stenu Registrov alebo Podlahy Vetracie Otvory Domov HVAC Prieduch Odnímateľný Úspory Energie
4PCS Magnetické Prieduch Zahŕňa Dvojité Hrubé Magnet na Stenu Registrov alebo Podlahy Vetracie Otvory Domov HVAC Prieduch Odnímateľný Úspory Energie
Sku: g162424
(0 Recenzie)
Novinka

€13.22 €16.33

Popis:

4PCS Magnetické Prieduch Zahŕňa Dvojité Hrubé Magnet na Stenu Registrov alebo Podlahy Vetracie Otvory Domov HVAC 12*5.5 v

Odrážky: 1、Úspory Energie: S týmto kryt, môžete efektívne distribuovať prúdenie vzduchu alebo pohodlne vypnúť ventilátor v nevyužitý priestor. Uložiť energiu a šetria vaše peniaze!

2、Ľahké Rez: Vhodný pre väčšinu štandardných klimatizáciou. Okrem toho môžete jednoducho vystrihnúť do akéhokoľvek tvaru, aby sa úplne tesnenie vzduchu.

3、Široké Uplatnenie: čisto biela plocha je vhodný pre väčšinu životných oblastí, ako sú kuchyňa, kúpeľňa a obývacia izba.

4、Premium Materiál: kryt je vyrobený z vysoko kvalitnej magnet materiálu pre dlhú životnosť.

5、Úspory Energie: S týmto kryt, môžete efektívne distribuovať prúdenie vzduchu alebo pohodlne vypnúť ventilátor v nevyužitý priestor. Uložiť energiu a šetria vaše peniaze!

Špecifikácia:

Materiál: šetrné k životnému prostrediu priľnavý magnet

Veľkosť: o 30x15x0.08cm/11.81*5.91*0.03 v

Veľkosť balenia: 15x25x2 cm

Jeden súbor: 4pcs

Hmotnosť výrobku: o 355 g

Obalový materiál: matné taška

Farba: biela

Balenie Zoznam:

4*Magnetické Otvor Kryt

Štítky: kabinet prieduch, vzduch sa zaregistrovať, air vent skrine, kryt ventil, rozchod hvac, ac prieduch, ventilačné klapky 125, outlander nerez otvor, kovové podlahy otvor kryt, air vent.

  • Materiál: PVC
  • Tvar: Obdĺžnikové

Súvisiace produkty