Knotolus 5 ks nových full black metal späť na bývanie puzdro pre iPod 6. 7. gen classic 80gb dokonca vzal 120 gb, 160 gb alebo U2 special edition
Knotolus 5 ks nových full black metal späť na bývanie puzdro pre iPod 6. 7. gen classic 80gb dokonca vzal 120 gb, 160 gb alebo U2 special edition
Sku: g162507
(1 Recenzie)
Novinka

€36.98

Popis:

Popis Výrobku:

položka je čisto čierna farba kovu späť na bývanie prípade pre ipod 6. gen classic 80gb dokonca vzal 120 gb, 160 gb a 7. gen 160gb a U2 special edition

obe prednej a zadnej strane sú čierna farba

pre 6. gen classic 80gb dokonca vzal 120 gb a 7. gen 160gb je tenké puzdro na 6. gen 160GB je hrubé prípade

zbrusu nový stav, 5 ks/veľa, cena za 5 ks, ak chcete, by sme mohli mix

rôzne kapacity vašej objednávky

Poštovné A Balné

1.Predvolený spôsob dopravy je Registrovaná Air Mail, podľa kupujúci je umiestnenie budeme loď do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail, ePacket, Post NL, alebo DHL elektronického obchodu a pod. Všetky spôsoby dopravy sú s sledovacie čísla. 2. Dodacia lehota: Podľa kupujúceho miesto väčšinu času to zaberie 8-35 pracovných dní. Poštovné a Južná Amerika, východná Európa môže trvať dlhší čas. Zlé počasie, colná kontrola a sviatky niekedy spôsobí oneskorenie dodávky. 3. Ak je doručenie trvá oveľa dlhšiu dobu, alebo položka, ktorú dostal má problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám vrátenie peňazí alebo reship. Ale nemôžeme dovoliť škody spôsobené kupujúcim nie je v poriadku prevádzky.

Záruka:

1. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím mailom na podrobné vrátenie postup.

2. Ak máte chybné položky, ktoré si želáte vrátiť alebo vymeniť, kontaktujte nás prosím do 2

pracovných dní odo dňa youreceive zásielky. Zákazník je zodpovedný za prepravné náklady na akýkoľvek vrátený tovar.

3. Urobíme výmenu závisí od našej k dispozícii skladom. Všetky vracia musí byť nepoškodený. Produkty poškodený v dôsledku nesprávneho alebo nedostatočného obalu, keď sa vrátil nie sú udelené podmienky záruky.

4. Ak chybné situácia si všimli, v priebehu 10 dní po pôrode, prepravu, poistné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.

Spätná Väzba Politiky

Mohli by ste mi poslať e-mail o akejkoľvek otázke preferované produkty a odpovieme vám na prvý raz. Prosím, dajte nám vedieť, že ste spokojní so svojím nákupom zanechaním pozitívnu spätnú väzbu. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, komunikácia sa môže vyriešiť 99.9% problémov, sme starostlivosť o každého jedného zákazníka. Necháme si pozitívnu spätnú väzbu, keď si odišiel, jeden pre nás .

Štítky: batéria ipod classic 7. generácie, ipod classic 7. generácie, ipod bývanie prípade, classic ipod, craigslist ipod classic, batéria ipod clasic, ipod classic 7. gen prípade pevného, classic ipod kryt, Zapojte, n480.

  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: 6. 7. gen classic
  • Položka Druh: jack konektor
  • Názov Značky: Knotolus
  • Veľkosť: Length
  • Materiál: Kov
  • Tenký: Hrubé
  • STRIEBRO: Kov

Súvisiace produkty