Multifunkčné Ponožky Sušenie Koša Spodná Bielizeň Sušenie Rack Balkón Flaše Úložný Stojan Bielizeň Nástroj Kúpeľňových Doplnkov
Multifunkčné Ponožky Sušenie Koša Spodná Bielizeň Sušenie Rack Balkón Flaše Úložný Stojan Bielizeň Nástroj Kúpeľňových Doplnkov
Sku: g162622
(0 Recenzie)
Novinka

€9.34 €15.58

Popis:

Popis:

Si môžete zavesiť svoje ponožky, bielizeň a iné drobné oblečenie pre našich sušenie košíka, ktoré nie je ľahké vyhodiť von.

Môžete použiť aj ako stojan na sušenie na usporiadanie skrine,používať ich v skrini visí kravaty, opasky, atď

Naše Sušenie bielizne Modul navrhnutý s ľahký a sklopný ,ktorá je ľahké skladovanie a veľmi praktické. Pracky dizajn, nastaviteľné, nie je ľahké spadnúť.

Naše Ponožky Sušenie Kôš nielen pre sušenie ponožky, ale aj pre skladovanie špinavé ponožky pre pranie.Tak to je multi-funkčný.

Oni sú dobrá veľkosť používať vnútri prenosné vlasov alebo zavesiť na sprchový záves prút, oblečenie riadku alebo odev, stojan, fakt, že sú šikovné z nich robí veľmi všestranný.

Špecifikácie:

Názov položky: Ponožky Sušenie Rack

Materiál: Benzén

Farba: Ružová, modrá, biela

Veľkosť: 30 x 48.5 cm

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné mi

asurement.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť .

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 x Ponožky Sušenie Rack

Štítky: balkón rastlín rack, podlahy kvet polica, úložný stojan, skladací, sušenie skladacie police, podpora stojan, skladací, kvet rack, balkón háčik, balkón skladovanie, elektrické sušenie stojan, skladací, sušenie rack umývadlo skladanie.

  • Materiál: PC
  • Typ Inštalácie: Zavesenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je Skladacia, alebo Nie: Áno
  • Je Rozšíriteľný alebo Nie: No

Súvisiace produkty