Dvojité Sloty Vertikálne Notebook Stojan Knihy Notebook Držiak Hliníkovej Zliatiny Tablet pre Office Starostlivosť Spotrebný materiál k Počítačom
Dvojité Sloty Vertikálne Notebook Stojan Knihy Notebook Držiak Hliníkovej Zliatiny Tablet pre Office Starostlivosť Spotrebný materiál k Počítačom
Sku: g162651
(2 Recenzie)
Novinka

€7.79 €15.57

Popis:

Zliatina Hliníka Vertikálne Notebook Stojan, Držiak Nastaviteľné Dvojité Sloty Ploche Tabletu Knihy Notebook Podpora Držiaka

Popis:

1. Výrobok je hliníkový držiak, ktoré môžu ubytovať dva notebooky v rovnakom čase, krásny vzhľad.

2. Keďže šírka je nastaviteľná, môže byť použitý nielen ako notebook stojan, ale aj ako regál.

3. To je veľmi výhodné ak chcete použiť flip režim pre Mac, poplatok vertikálne, organizovať svoj stôl a efektívne využívanie priestoru na pracovnom stole!

4. Hlavné telo je vyrobené z hliníka, kompatibilita s produktmi spoločnosti Apple, a prešla 180 sandblasting liečby a bauxit liečbu poskytovať vynikajúce textúry.

5. Gumené podložky sa používajú pre časti, ktoré sú v kontakte so zariadením, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia. Robustné telo a protišmykové podložky na dne, aby bolo silné a stabilné.

6. Jednoduchý a štýlový vzhľad, ktorý dáva rafinovaný dojem. Praktické, a môže dokonale zodpovedali vaše domáce alebo kancelárske prostredie.

Funkcia:

Zliatina hliníka integrované modelovania procesu, môžu byť použité pre notebook/tablet/kniha skladovanie. 3D zakrivené plochy, troch strán silikón je skutočne odolné proti poškriabaniu, dno je vložený silikónové, aby to stabilná a pevná a dno má skrutky upraviť upínací rozsah.

Špecifikácia:

Materiál: Hliníková Zliatina

Veľkosť produktu: 150 X 120 X 47mm/5.91 X 4.72 X 1.85"

Použitie: Notebook/Tablet/Kniha Skladovanie

Farba: Čierna, Strieborná, Sivá, Ružové Zlato

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Notebook Stojan

1. Podpora CSV/EXCEL dropshipping . Ponúkame zľavy pre veľkoobchodné objednávky , Ak potrebujete, prosím, láskavo kontaktujte nás.

2. Naplniť objednávky na dennej báze. Môžeme použiť Paypal-pre platbu.

3. Neobsahujú žiadne faktúry, QR kódy, promition papier na pozemok.

4. Budeme rukoväť objednávok do 2-5 pracovných dní a rukoväť tisíce objednávok každý deň.

5. Máme dostatok zásob našich výrobkov.

6. Akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte a dajte nám vedieť.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

2. Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

3. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: mäkké notebook tabuľka, mac notebook stojan vertikálne, podlahy pc stojan, leshp prenosný držiak, android tablet, samdi stojan, poznámkový blok, notebook stojí dock, notebook tabl, držiak na notebook.

  • Názov Značky: VODOOL
  • Aplikácia: Notebook
  • Pôvod: CN(Pôvodu)