20pcs Dieťa/dospelý Veľkosť bočný Kryt Rámu 3D Podpora Držiaka Maska Vnútorné Podporný Rám Domáce Handričkou Maska Pohode Silikónový Držiak
20pcs Dieťa/dospelý Veľkosť bočný Kryt Rámu 3D Podpora Držiaka Maska Vnútorné Podporný Rám Domáce Handričkou Maska Pohode Silikónový Držiak
Sku: g162813
(0 Recenzie)
Novinka

€2.97 €4.24

Popis:

Odrážky:

1、Viac Priestoru na Dýchanie: To drží bočný kryt látky okolo úst vytvoriť väčší priestor na dýchanie, keď sa maska je kladený na tvár.je to dobré pre spev beh atď.

2、Ideálne Saver pre make-up: To je bočný kryt nie držať rúž, ktorý chráni váš dokonalý make-up z toho chaos.

3、Vhodný pre Rôzne Tváre Zahŕňa: Dokonale hodí pre jednorázové masky, látkové masky a domáce textílie masky.

4、Viac Priestoru pre Dych: To drží bočný kryt látky okolo úst vytvoriť väčší priestor na dýchanie, keď sa maska je kladený na tvár.

5、Veľkosť Produktu: O 4.3*3.7*1.8 palec/3.45*3.07*1.73 palec.

Špecifikácia:

Názov: Bočný Kryt Rámu

Materiál: potravinársky plastu (PP materiál)

Množstvo: 10/20/50pcs

Farba: modrá/biela

Balenie Zoznam:

1 Sada bočný Kryt Rámy

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: maska podporu, komunistická maska, displej podpora, výstuha, maska, stôl monitor mount, lcd podpora, farba masky, maska na stenu, monitor podporu tabuľka, filter maska.

  • Materiál: pp
  • Názov Značky: Lanthome
  • Veľkosť: 4.3/3.7/1.8inch
  • Množstvo: 10/20
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Bočný Kryt Rámu 3D Podpora Držiaka

Súvisiace produkty