MOTOPOWER MP0514F 12V Digitálny Tester autobatérie s LCD a LED displej SIVÁ
MOTOPOWER MP0514F 12V Digitálny Tester autobatérie s LCD a LED displej SIVÁ
Sku: g162961
(1 Recenzie)
Novinka

€10.67 €16.41

Popis:

Odporúčané Produkty

Je to len TESTER používajú na testovanie stavu batérie. NIE štartovacie zariadenie . Prosím, prečítajte si pozorne pred uvedením poradí!

[ PATENTOVANÝ DIZAJN - VŠETKY PRÁVA VYHRADENÉ MOTOPOWER PRODUKTOV - VŠETKY PORUŠENIA PATENTU, BUDE OBVINENÝ PODĽA ZÁKONA. ]

SIVÁ --- NOVÁ FARBA VYDANIA MOTOPOWER MP0514F 12V Digitálny Tester autobatérie s LCD a LED displej

Vlastnosti: Tento 12V Smart Digital Batérie Tester Voltmeter a Alternátor Analyzer poskytuje rýchle čítanie na zistenie, či je akumulátor vozidla potrebuje skok alebo výmena. To sa spätne hookup a viac-napätie ochrany takže je bezpečné a jednoduché použitie. S štyri-znak osvetlené digitálny displej , toto napätie batérie tester je jednoduché čítať s presnosťou. Differet farebné LED indikuje batérie alebo alternátor stav. Elegantný dizajn a jednoduché ovládanie aj pre babičku použitie.

Špecifikácie: H andy voltmeter robí kontrola batérie a nabíjací systém voltov jednoduché. Číta napätí od 4.00 do 20.00 voltov. Funguje na 6 a 12 voltovej batérie. Reverse-hookup ochranu, Cez-napätie, ochrana 4-znak osvetlené digitálny displej Farebné Led diódy indikujú odlišné stav batérie alebo alternátor je To najjednoduchší a najchytrejší tester pre denné batériu a motor systém diagnostiky. S 30amp batérie svorky pre rýchle spojenie S Gumy, Farby na plastovým povrchom.

*** UPOZORNENIE ***

Existuje mnoho falošných výrobkov na trhu, ktoré kopírovať naše výrobky. Prosím objasniť autentické MOTOPOWER značka model MP0514A Digitálne Batérie Tester.

Rozdiely medzi MOTOPOWER MP0514A Digitálne Batérie Tester a Falošné tie:

1) - Presnosť Merania Rozdiel: autentický MOTOPOWER MP0514A batérie tester má LCD displej so štyrmi postavami, zatiaľ čo falošné produkty s len tri znaky. Na presnosť merania je úplne iný.

2) - Spracovanie Rozdiel: autentický MOTOPOWER MP0514A batérie tester má gumy, farby na plastovom kryte. Veľmi pohodlné ručné pocit. Zatiaľ čo falošných výrobkov sú iba plastové.

3) - Záruka Rozdiel: môžete vychutnať MOTOPOWER globálne jeden rok záručného servisu. Naše produkty sa predávajú vo svete. Môžete nájsť naše produkty na Walmart, Amazon, Ebay a viac trhovisko. MOTOPOWER je vo vlastníctve MOTOPOWER INC, USA.

***POZOR***

Drž sa od falošných výrobkov a uistite sa, kúpiť autentické MOTOPOWER produkty značky v MOTOPOWER priame obchody.

Test na autobatérie čítať napätie na LCD obrazovke a Výsledok Testu displej z Led diód

1 - testovanie stavu batérie pred nabitím, aby sa zabránilo akejkoľvek plnenie nehôd ( Nikdy Účtovať Mŕtvych Batérie ).

2 - Monitoring stav nabíjania kedykoľvek s presný LCD napätie čítanie a aj LED zobrazenie stavu.

3 - je potrebné nástroj pre všetkých vodičov, jazdci, inžinieri, a to najmä pre dámy.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní

Po celom SVETE DOPRAVA ZADARMO ČÍNA POST VZDUCHU MAIL ako predvolený služby Expresnej služby poskytujeme najmä žiadosť zákazníkov. Kontaktujte nás, ak potrebujete expresné služby pred platby, budeme vypočítať prepravné náklady na vás. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. Dodacia lehota: 10-30 dní.. To sa môže líšiť na rôznych destinácií. Pozemok Sledovania: Každý pozemok má sledovacie číslo dispozícii. Pozrite si prosím podrobnejšie informácie na sledovanie on-line alebo nás kontaktujte priamo. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Jeden Rok na Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité afterreceipt). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: polovodičové tester, auto power technologe, motocykel power booster, led tv tester, použitie napájania car, led test, motopower čierna, sot143, battrey nabíjačky, nabíjačka batérií okruhu.

  • Položka Výška: 1.8cm
  • Dĺžka Kábla: 50 cm
  • Digitálny Displej Presnosť: 0.01 Volt
  • Iné Katalógové Číslo: 0514F
  • Výrobca Katalógové Číslo: MP0514F
  • Položka Hmotnosť: 140g
  • Výmenný Katalógové Číslo: 0514F
  • Položka Šírka: 6cm
  • Batérie a Alternátor Stav Kontrola: 12V Batérie, alebo Systém Nabíjania
  • Druh Materiálu: Guma Farba ABS, PCBA, Meď
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Špeciálne Funkcie: Digitálny displej a LED kontrolky
  • Aligátor Svorky Hodnotenie: 30amp
  • Názov Značky: MOTOPOWER
  • Napätie Testovanie Rozsah: 4 - 20V DC
  • Umiestnenie na Vozidle: Nie Pre Montáž vo Vozidle
  • Položka Dĺžka: 12cm

Súvisiace produkty