12 KS Priestoru Aluminuml Praktické Háčiky S Tvar Kuchyňa Zábradlie S Ramienko Háčika Spona Držiteľ Háčiky Pre Zavesenie Oblečenia Kabelka Háčik
12 KS Priestoru Aluminuml Praktické Háčiky S Tvar Kuchyňa Zábradlie S Ramienko Háčika Spona Držiteľ Háčiky Pre Zavesenie Oblečenia Kabelka Háčik
Sku: g162967
(1 Recenzie)
Novinka

€3.52 €5.03

Popis:

Funkcie:

Vysoká kvalita Materiálu

Tieto háčiky sú vyrobené z priestoru hliníka, ktorý vlastní veľkú silu a veľkú odolnosť. A oni sú eloxované zabezpečuje, s hákom, nikdy hrdzu a je trvalé.

Hladké a Anti-scratch

Elegantný povrch s hladké krivky bez obáv poškriabaniu ruky alebo položky. Kolo dizajn na každom konci zabezpečuje visí položky bezpečne bez pádu.

Jednoduché použitie

Tieto S tvarované háčiky sú jednoduchý a príjemný dizajn, nie je potrebné vŕtať na vaše krásne domu a steny, stačí zavesiť ich na regály, a zavesiť čokoľvek chcete.

Dlhá životnosť

Sú navrhnuté tak, aby rukoväť ťažší náklad, odolné a vydrží dlhý čas.

Rozsah Aplikácie

Tieto háčiky môžu byť použité na zavesenie veľa položiek, ako sú hrnce, panvice, fľaše, poháre a iné kuchynské potreby na hrnci rack, a to môže tiež zavesiť uteráky, oblečenie, a viac V kúpeľni.

Špecifikácie:

Typ: Háčiky

Materiál: Space hliníka

Množstvo: 12 ks

Farba: Čierna/ Strieborná

Veľkosť: 8*3.1 cm

Balenie:

12* Háčiky

Štítky: zábradlie kuchyňa vintage, háčik na stenu, panvice vešiak, ľudské kuchyňa háčik, jeleň háčik, háčik mäso, háčik na uteráky, kruh vešiak, kabát stoja drevené, cabinate kuchyňa háčik.

  • Funkcia 1: háčiky na zavesenie
  • Funkcia 2: Kuchyňa Ramienko Háčika
  • Funkcia 3: s háčikmi
  • Materiál: Hliník

Súvisiace produkty