EDL BL Odomknúť 9008 kábel / BL Odomknúť EDL kábel
EDL BL Odomknúť 9008 kábel / BL Odomknúť EDL kábel
Sku: g163080
(0 Recenzie)
Novinka

€5.00

Popis:

Mi redmi telefón otvoriť port 9008 podporuje všetky BL zámok EDL + n kábel zadarmo adaptéry + hlboké flash kábel

Model na podporu:

Podpora xiaomiBL zámok qualcomm mobilný telefón, č BL zámok alebo non-čip qualcomm mobilný telefón nepodporuje!

V súčasnosti modely s batériou BL zámok sú: mi 4S, 4C, kom 4i, mi na VEDOMIE, redmi NOTE3, mi 5 (POZNÁMKA: rekonštruované mi 5 nie je podporované).

Poznámka: nové verzie niektorých modelov xiaomineeds sa odpojí a skratovať ak chcete zadať 9008. Napríklad, modely mi 5 5s, červené meter 4A, červená meter, 4, 3, atď., sú vyššie verzie 8.2. Ak produkt nemožno zadať 9008 s inžinierstva riadka, musí byť odpojený a skratovať.

Poznámka: ako zabezpečiť dáta odomknúť: telefón sa musí zadať REC mode ak chcete odblokovať, a to prostredníctvom asistenta odomknúť, ak telefón nedokáže zadajte REC mode, nie je tam žiadny spôsob, ako používať inžinierstva line!

EDL Kábel kefa metóda:

1: pozrite sa, či model mobilného telefónu podporuje,

2: keď je telefón vypnutý, objem zníženie tlačidlo + boot tlačidlo zadajte fastboot mode.

3: pripojte EDL kábel, potom stlačte tlačidlo napájania vypnúť.

4: keď je displej mobilného telefónu black čas, pustite tlačidlo power, okamžite stlačte EDL kábel tlačidlo na dlhú dobu na 5 sekúnd a uvoľnite tlačidlo po spaľovaní, v tomto čase, PC device manager rozpozná EDL kábel portu 9008, objaví 9008 port, môže byť potvrdená zadajte hĺbka kefa stroj dotyk po úspechu.

diagram nižšie:

Pšeno inžinierstva linka, hĺbka štetec, čiara, na podporu všetkých proso BL zámok Qualcomm mobilný telefón! Platnosť do 9008 režim, hĺbka kefa stroj! Funkcie: teraz nová proso stroj má BL zámok, ochrana, vedúci oboch štetcom, unlock, zámok riešenia účtu nie sú bežné, ale použitie pôvodného riadku tohto osobitného proso zákaznícky servis, hĺbka štetcom, budú môcť obísť BL zámok, Hĺbka kefa stroj, vyriešiť všetky druhy problémov! Podporované modely: Podpora všetkých proso BL zámok Qualcomm mobilný telefón, č BL zámok alebo non čip Qualcomm telefón nepodporuje! V súčasnosti zoradené tam BL zámok modely sú: proso 4C, 4S, proso 5, červená ryža 3, červená ryža NOTE3; Proso (4), pretože nie je tam žiadny BL zámok, takže nie je možné použiť tento riadok, ale je potrebné pre priateľa, môžete použiť ZXW továrenské inžinierstvo dosku do hĺbky kefa režim! Ako používať: mobilný telefón je vypnutý, stlačte a podržte tlačidlo linky do inžinierstva, inžinierstva a mobilné telefónne linky, prepnite vypínač napájania na 5 sekúnd, počítač sa "Ding Dong" zvuk, device manager nájdete 9008 port; Objaví 9008 port, ktorý úspešne vstúpil do hĺbky kefa model, a potom použite proso kefa stroj nástroje na riešenie rôznych problémov naraz! Hlavnou funkciou Inžinierstva line: Môžete ignorovať existenciu BL zámok, priame hĺbka telefón kefa stroj! Inžinierske linka môže uložiť tehla: Tento riadok je riadok kefa, kefa stroj pre systémový softvér zlyhanie, ak mobilný telefón, tehla, odporúčané písma riešenie! Ako chrániť údaje odblokovanie: Mobilný telefón na odblokovanie je potrebné zadať REC mode, a to prostredníctvom asistenta odomknúť, ak telefón nie zadajte REC režim, používanie projektu linka je v žiadnom prípade! Obsah Balenia:

9008 bl odomknúť kábel - 1 ks

Štítky: xiaiomi, iphone telefóny odomknutá, octoplus dongle odomknúť, mi 9 jednorožec, vŕtačka spúšť, kábel edl xiao, lg z1, mi xiao, mrt, iCloud.

  • Položka Druh: EDL kábel
  • Číslo Modelu: EDL kábel
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: MRT DONGLE
  • Certifikácia: ŽIADNE