Pôvodné Bj-218 BJ-318 Mikrofón, PTT Mic Seapker pre BAOJIE BJ218 BJ318 Kompatibilné Zastone Z218 Mobile autorádia Walkie Talkie
Pôvodné Bj-218 BJ-318 Mikrofón, PTT Mic Seapker pre BAOJIE BJ218 BJ318 Kompatibilné Zastone Z218 Mobile autorádia Walkie Talkie
Sku: g163179
(0 Recenzie)
Novinka

€8.72

Popis:

To je v Pôvodnom Baojie Reproduktor mikrofón pre Baojie BJ-218 Zastone Z218 mobilné rádiové 100% nové a originálne, pôvodné zabalené a nikdy nebol použitý. PTT microphon Perfektný zvuk expressio Obsah balenia: 1 x Originálne Baojie Reproduktor Mikrofón dodacia lehota Tipy:

Všetky balík zaslaný doporučene. s sledovacie číslo môže nasledovať package statu. to je bezpečnosť bezpečné nákladné. Dodacia lehota je cca 20--50 dní. Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov. odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný. Má nejaké otázky. prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy. ďakujeme!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém. Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez Golstroj.sk. budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém. ďakujeme!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu. Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému. Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Štítky: antene rádio univerzálny, mini mobile radio, veľké slúchadlá walkie talkie, banggood obchod, baojie bj 318 anténa, tlačidlo ptt, dstar amatérske rádio vysielač, icom plug, retevis vhf, baofeng f8hp.

  • Typ Výstupu: ŽIADNE
  • Použitie: Prepínanie
  • Výstupné napätie: ŽIADNE
  • Pripojenie: Zapojte
  • Názov Značky: Banggood

Súvisiace produkty