20Pcs Kreslenie Blany Nastaviť Vestník Plánovač DIY Šablóny Výkresu Denník Výzdoba Pre Deti, Študentov Príbehy
20Pcs Kreslenie Blany Nastaviť Vestník Plánovač DIY Šablóny Výkresu Denník Výzdoba Pre Deti, Študentov Príbehy
Sku: g163193
(0 Recenzie)
Novinka

€3.46 €5.09

Popis:

Odrážky:

1、Ekologický Materiál: Tieto list šablóny sú vyrobené z kvalitného Eko-šetrné PP materiál, ktorý majú extra mosty, hladký povrch, netoxický, bezpečný pre použitie.

2、Blany veľkosť: 21x15cm/8.3x5.9inches, DIZAJN: Žiadne ostré hrany, jemné plastové navrhnutý tak, jednoduché kreslenie a tiež bezpečné pre deti.

3、Široko Použitie: Na zlepšenie deti " predstavivosť a praktické schopnosti, vhodné pre školské projektu a nástroje na kreslenie, môže byť použitý s pastelky, farebné ceruzky, atď.

4、Viac ako 300 Zábava Tvary: V balení nájdete pohode navrhnuté unisex šablón pre deti rôznych tvarov a písmen, zvierat blany, morský svet, dinosaurov, priestor, lietadlá, princezné a víly, kvet blany, motýle, závodné automobily, lode a špeciálne Vianočné blany.

5、ZÁBAVNÉ AKTIVITY PRE BOYS & GIRLS. Doma, školy, škôlky, denná starostlivosť o na jazdu & prázdnin, tento umelecký súbor bude mať vaše deti baviť.

Špecifikácia:

Veľkosť: 21x15cm/8.3x5.9inches

Balík obsahuje:

20 x Iný Štýl Blany

Štítky: vestníku a notebook, honobochi, sestra pečiatka, plánovač nastaviť, 0.12 mm bga vzorkovníka, plánovač vzorkovníka, kniha vestník, notebook nastaviť, diy denník plánovač, ic vzorkovníka.

  • Číslo Modelu: --
  • Materiál: Iné

Súvisiace produkty