Domáce použitie Bylinných Vaporizer Vôňu Ozónu Tvár Sauna Parník Tepelnej Parný Zvlhčovač Zubov Hydratačná Starostlivosť o Pleť Nástroj
Domáce použitie Bylinných Vaporizer Vôňu Ozónu Tvár Sauna Parník Tepelnej Parný Zvlhčovač Zubov Hydratačná Starostlivosť o Pleť Nástroj
Sku: g163470
(0 Recenzie)
Novinka

€20.44 €35.24

Popis:

Tváre Parník Tepelnej Parný Zvlhčovač Bylinné Vaporizer Vôňu Ozónu Vaporizer Tvár Sauna Spa Beauty Nástroja

Popis:

Magické tepelnej parník umožňuje pridať buď Čínskej medicíny pack alebo olej prispôsobiť svoju krásu potreby. Vyrába teplej hmly, ktorý dáva účinky, ako otvárajú kožné póry, hĺbkové čistenie, hebkú kožu, zlepšuje metabolizmus, detoxing atď.

Funkcie: Unikátne navrhnutý veko, s silikónový tesniaci krúžok môže zabrániť hmly vyteká von. Môžete pridať Čínskej medicíny pack alebo oleja, aby sa prispôsobili vašim potrebám. 360° sprej hlavy môže sprej na akomkoľvek uhle. Jednoduchá obsluha tlačidla, automatické vypnutie funkcia zaisťuje bezpečnosť. Samostatné olej vchod, ľahko pridať bez pádu na stroji. Rýchle výrobu ikonu upokojujúci pary môžu otvoriť póry a pomôcť odstrániť nečistoty, baktérie a zostatkové kozmetiky. Mäkké hmly moistens hlboké pokožky, zmäkčuje fúzy cutin, fade jemné vrásky, pomáha riešiť pokožky problém chýba voda. S veľkým hmly, je to účinné a aj bezpečné použitie a je vhodný aj pre domáce použitie.

Špecifikácie:

Režim: KD-33C

Materiál: ABS

Napätie: 220V

Výkon: 350W

Frekvencia: 50 hz

Konektor: Štandard Plug

Sprej Tepla: Tepelné Sprej

Hmla Čas: 11-30 Sekúnd

Farba: Ružová, Biela(Voliteľné)

Položka Veľkosť: Cca. 192 * 106 * 162mm / 7.6 * 4.2 * 6.4 palec

Hmotnosť Balenia: Cca. 824g

Typ Položky: Tvár Parník

Funkcia: otvárajú kožné póry, Hĺbkové čistenie nečistôt, Výživa absorpcie, Zlepšiť metabolizmus, posilňuje krvný obeh, Detoxing, Bielenie pokožky, Zrieďte vrásky

Ako Používať:

1. Vložte PC sprej potrubia do stroja.

2. Otvorte transparentné veko a pridajte jednu kvapku vášho obľúbeného esenciálneho oleja v bavlna, potom zatvorte kryt. Okrem toho, môžete buď dať Čínskej medicíny pack do čistého pohára.

3. Pridajte vodu do parník, vody nesmie prekročiť imum linky.

4. Zapnite stroj, čaká na 5-7 minút a môžete vidieť pary.

5. Zabezpečenie stroj je preč od tváre 25 cm vyššie.

Balík Obsahuje:

1 x Tváre Parník s CN Plug

1 x Šálka

1 x Sprej Rúry

Poznámka:

1. Prosím hodiť vody po vychladnutí, vyhnúť sa poraniť.

2. Používajte iba destilovanú vodu alebo čistú vodu.

3. Udržať tvár preč z 25 cm pri používaní.

4. Štandardné napätie 220V.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: hugo pary vaporizer, parný kúpeľ, ozón pary, tváre parník, tvár ozón, bylina pary, kúpeľ, sauna, tvárová parná sauna, domáca sauna tváre, handričkou parník.

  • Feature3: vapeur visage
  • Feature7: telo hmly
  • Feature6: salon de belleza
  • Feature11: tvár hmly
  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Názov Značky: VGEBY
  • Feature9: Parník Na Tvár
  • Feature8: Prenosné Rozprašovač
  • Feature1: tvár parník
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Parník s CN Plug
  • Feature2: nebulizador
  • Feature4: Salón krásy
  • Feature5: brumisateur
  • Číslo Modelu: parník
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Feature10: Face Spray

Súvisiace produkty