Bočné Okná Magnetické slnečník UV Ochrany Ray Blokovanie Oka Clonu vhodné Pre Toyota Prius 2009-
Bočné Okná Magnetické slnečník UV Ochrany Ray Blokovanie Oka Clonu vhodné Pre Toyota Prius 2009-
Sku: g163583
(1 Recenzie)
Novinka

€33.11 €34.85

Popis:

Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný 6pcs Bočné Okná Magnetické honeycomb typ textílie slnečník UV Lúčom Blokovanie Oka vhodné Pre Toyota Prius 2009-2015 Sme všetci radi krásny slnečný deň. Ale keď ste v aute, slnečné drsné oslnenie môže priniesť z nervózny, aj v calmest dieťa, nehovoriac o poškodenie to na jemnú pokožku.S viac pokrytie ako ostatné okná slnko odtiene, náš tieň položka bloky 90 percent slnečného žiarenia a pomáha filter tie škodlivé UV lúče. Váš malý ty si v pohode, tienisté jazda, a budete radi, ako nový, tenký dizajn sa snúbi s autom v interiéri. Pripravený na použitie a jednoduchá inštalácia, magnetické tieni prikladá na parapete pre maximálne zhora nadol pokrytie a presne prispôsobené pre originálny windows. - Okna auta slnečník bloky viac ako 97% škodlivých UV Lúčov. To môže chrániť svoje dieťa a cestujúcich z podráždenie pokožky a jasného slnečného svetla. Auto slnko odtiene sa navyše pomáhajú udržať vaše auto chladnejšie. - Ľahký a skladací, už sa nemusíte obávať o jeho veľký priestor zamestnanie, ste jednoducho twist a preložte na uloženie do tašky. To bude vaša lepšia voľba pre cestovanie. - Toto môže chrániť svoje dieťa,staršie deti,alebo aj chlpaté priateľov a cestujúcich z podráždenie pokožky a jasného slnečného svetla.

Funkcie : 1.Stav : 100% Zbrusu nový a úplne vybavené (Kvalita Skontrolovať pred odoslaním) 2.DOUBLE-LAYER OCHRANY - Jedno auto okno odtieň je strana je vyrobená z poistného statické lepiť materiál a druhá strana je vyrobená z ochranných oka, ktorý blokuje až 97% UV lúčom slnka, 3.TWIST ZLOŽIŤ DIZAJN - auto slnečník pomocou"twist zložiť" dizajn umožňuje pohodlné sklopné a rozvinúť tieto okno odtiene, a umožňuje im byť pekne zastrčený vo vnútri malý úložný vak, keď nie v použitie 4.VYNIKAJÚCA KOMPATIBILITA - Všetky naše položky sú presne namontované,nie univerzálne tie, 5.VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLOV - Vyrobené s ľahkej UV stráže oka,bez zápachu a bez toxických,nemá blokovať zobrazenie, ale iba blok jasné svetlo aj teplo pod horúce slnečné počasie. Ich rám je vyrobený z vystužených pamäť oceľový drôt,môže byť použitý na dlhú dobu. 6.Naše okno odtieň môže jasne vidieť auto externé,kvalitu, dlhú životnosť oka textílie,silné magnety na inštaláciu

Balenie Obsahuje:

1 nastavte x Presne vybavené slnečník UV Blokovanie Oka(6pcs slnečník pre obe bočné okná) 2 balík Malé Neviditeľné Klipy s Páskou-pripojené Niektoré model vozidla windows je potrebné klip s manželskou strane pásku insatll, pretože plastový rám vyrobený.Všetky naše položky sú presne vybavené,takže ak tam máte nejaké ďalšie otázky pred biding,prosím, neváhajte napísať nám správu,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: dvr toyota, tok bee, zatmenie auto, slnečná clona toyota, 9x6, monitor tieni, prísavky pre odstránenie displej telefónu, corolla slnečná clona, slot pre vw, prado slnečník.

  • Číslo Modelu: 10001
  • Materiál: premium dvojité materiálu.

Súvisiace produkty