LED Solárne Čerpadlo Vodné Fontána Stabilné Plávajúce so Automatická Zmena Farby pre Záhradné Dekorácie, Rybník, Bazén Vták Kúpeľ
LED Solárne Čerpadlo Vodné Fontána Stabilné Plávajúce so Automatická Zmena Farby pre Záhradné Dekorácie, Rybník, Bazén Vták Kúpeľ
Sku: g163602
(1 Recenzie)
Novinka

€18.20 €25.99

Popis:

LED Solárne Čerpadlo Vodné Fontána Stabilné Plávajúce so Automatická Zmena Farby pre Záhradné Dekorácie, Rybník, Bazén Vták Kúpeľ

Inforamtion s: 1、Silné Stabilita: Prijať 10V/2.4 W vysoko účinné solárne panely a nový typ vodné čerpadlo, solárne čerpadlo funkcie rýchleho spustenia, vysoká účinnosť a silnú stabilitu.

2、Automatická Zmena Farby: solárne čerpadlo sa dodáva s LED svetlá a svetlá automaticky zapnú, na noc. Teplá biela farba svetla je voliteľné. Farba svetla, automaticky sa zmení farba, osvetlenie a vyzdobiť váš bazén.

3、Rôzne Vodné Sprej Výška: výška vodnej hmle je 40-90 cm a výška vodnej hmle, sa budú líšiť po pripojení na rôzne trysky. Okrem toho, že sa to vzťahuje na sile slnečného žiarenia.

4、Jednoduchá Inštalácia: solárne fontány čerpadla pláva na vode, externý zdroj nie je potrebný, a inštalácia je pohodlné a prevádzka je jednoduchá. Keď je solárny panel, získa dostatočné slnečné svetlo, čerpadlo sa spustí do 3 sekúnd.

5、Viacnásobné Použitie: solárne čerpadlo je veľmi vhodné pre bazény, malých rybníkov, záhrady, ryby nádrže, terasy, atď., prináša viac radosti.

Špecifikácie:

Solárny panel: 10V/2.4 W

Solárny panel priemer: cca 180 mm

Výkonu čerpadla: 0.8-1.85 W

Maximálny prietok: 210L/h

Maximálna dopravná výška: 120 cm

Sprej výška: asi 40-90 cm

Životnosť: >10000H

Batéria: lítium-800mA batérie

Noc pracovnej doby: (plná moc štátu) 4-5 hodín

Váha: cca 265g

Vnútorné rámček veľkosť: cca 220*190*49 mm/8.66*7.48*1.93 v

Balenie Zoznam:

1*Solárne Čerpadlo

Poznámky:

1. Výška rozprašovania vody závisí od sily slnka. Ak ho používate, prosím, vložte produkt do obmedzeného slnečnému žiareniu. Tieň bude mať vplyv na normálnu prevádzku čerpadla

2. Svetlo sa automaticky zapnúť, keď je tma (pri okolitého jasu je nízky), a to automaticky sa zmení farbu po zapnutí.

3. Čerpadlo musí byť úplne ponorená vo vode a nemôže byť dehydrované na dlhú dobu. Keď čerpadlo je len ponorený vo vode, pretože je vzduch v čerpadla sa odporúča počkať na čerpadlo na striekanie vody pred vložením tryska.

4. Prosím, majte na zdroj vody čistenie a umývanie čerpadla pravidelne, aby sa zabránilo cudzie predmety, z toho nasáva pomocou čerpadla a spôsobuje čerpadlo, že nebude fungovať správne.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: rybník, auto poľský, muž, rybník, fontána, lampa led, 12v olejové čerpadlo, bazén plávať, die vtákov, fontána mi, modrá solárna fontána.

  • Drop shipping: Podpora
  • type4: voda fontain
  • Type2: vodné záhrady, fontány
  • Druh: fontanna solarna
  • Materiál: Plastové
  • Type3: solárne fontány
  • type5: solárne fontein
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: solárne fontain
  • type1: solárne fontain

Súvisiace produkty