Nové Sonoff Základné R2 WiFi Bezdrôtové DIY Modul Prepínača Smart Remote ON/OFF Načasovanie Moudle Radič Alexa Ovládanie Hlasom Domotica
Nové Sonoff Základné R2 WiFi Bezdrôtové DIY Modul Prepínača Smart Remote ON/OFF Načasovanie Moudle Radič Alexa Ovládanie Hlasom Domotica
Sku: g163608
(5 Recenzie)
Novinka

€7.10 €7.89

Popis:

Sonoff Basic - WiFi Bezdrôtové Smart Switch Pre CECILIA COAP Smart Home

Remote ON/OFF –Vypnutie elektrických zariadení zapnuté/vypnuté odkiaľkoľvek Podporu App –Free iOS a Android mobilné Aplikácie eWeLink Sync Stav –Real-time stav zariadenia, za predpokladu, App Načasovanie –Nastavenie naplánované/časovač/slučka merače zapnúť/vypnúť v určený čas Zdieľať Ovládanie – Ovládanie vašej inteligentnej domácnosti spolu s rodinou Scény –zapnutie/vypnutie gang zariadenia s jedným ťuknite na položku Smart Scény –Aktivované, zapnúť/vypnúť teplota, vlhkosť alebo iných podmienok prostredia Hlasové Ovládanie –Funguje perfektne s Amazon Alexa, Asistent Google

Prehľad

Domácej automatizácie je "Internet Vecí". To jednoducho znamená, spôsob, ako sa všetky zariadenia, prístroje alebo zariadenia sú zosieťované spolu poskytujú užívateľom s plynulú kontrolu nad ich domov zariadenia.

Sonoff Basic je cenovo dostupný WiFi smart switch, ktorý poskytuje používateľom smart home control. To je diaľkové ovládanie, sieťový spínač, ktorý môžete pripojiť širokú škálu spotrebičov. Sonoff Základné WiFi elektrických spínačov prenáša dáta na cloud platformy, prostredníctvom WiFi Router, ktorý používateľom umožňuje na diaľku ovládať všetky pripojené spotrebiče, cez mobilnú aplikáciu eWeLink. Server je Amazon AWS globálne server.

Sonoff WiFi riadený prepínač robí všetky domáce spotrebiče smart. Tak dlho, ako je mobilný telefón má sieť(2G/3G/4G/WiFi), môžu užívatelia vzdialene ovládať spotrebiče otočením ich na vypnutie kdekoľvek a kedykoľvek. Ďalšia funkcia k dispozícii je nastavenie časovače pre zariadenia, ktoré môžu obsahovať časovač/naplánované/slučka merače a môže tak pomôcť používateľom, údržba ľahký život.

Mobilnú aplikáciu eWeLink umožňuje používateľom ovládať spotrebiče ľahko. IOS verzia aplikácie si môžete stiahnuť v App Store, zatiaľ čo verzia pre Android je v Google Play.

Pracuje S Amazon Alexa

Tento produkt pracuje s Amazon Alexa. Môžete požiadať Alexa ak chcete ovládať prístroj pomocou nasledujúcich hlasové povely. Vezmite prosím na vedomie, že len v USA/UK anglický a nemecký hlasové povely sú podporované teraz.

Vyskúšajte tieto vety ( {názov_zariadenia} by mal predstavovať názov váš prístroj):

Alexa, zapnite {názov_zariadenia}

Alexa, vypnite {názov_zariadenia}

Alexa, zase {názov_zariadenia} vypnúť

Alexa, zase {názov_zariadenia} na

Alexa, schalte Gerätename ein

Alexa, schalte Gerätename aus

Funkcie Podporuje sieť WiFi. Podporuje sledovanie stavu: stav zariadenia včas poskytol na EWeLink. Podporuje diaľku zapnúť alebo vypnúť pripojené spotrebiče/svetlo. Podporuje max 8 povolené plánované/časovač/slučka merače času pre každé zariadenie. Podporuje mnoho WiFi smart prepne na jeden chytrý telefón. Pracuje s Amazon Ozvena, Echo Bodka, Amazon Ťuknite na položku Pracuje s Domovská stránka Google Pracuje s Google Hniezdo Špecifikácia Napätie: 90-250v AC(50/60Hz) Max prúd: 10A Max Príkon: 2200 w Rozmery: 88*38*23 mm (L*W*H), Farba: Biela Vlhkosť: 5%-90%RH, nekondenzujúca Frekvencia: 2,4 Ghz, operačná Teplota: 0 ° C-40ºC(32°F-104°F)

Ako nainštalovať Sonoff WiFi prepínač bezdrôtovej komunikácie?

Príprava: vypnite všetky súvisiace elektriny zdroj prvý.

Upozornenie: príkon L N káble musia spojiť, "INPUT" strane. Elektrina výstup L N káble musia spojiť, "VÝSTUP" na strane. Nezabudnite NEMAJÚ mylný smeroch!

Keď pripojiť Sonoff na domáce spotrebiče(v 2200W), vlastne dva koncové konektor, porty na "VSTUP" sa môže pripojiť k vstupu kábla L a N náhodne, a "VÝSTUP" sa môže pripojiť na výstup kábla L a N náhodne. Ale v snahe vyhnúť sa z všetky bezpečnostné problémy, prosím, strickly postupujte podľa pokynov vedenia pripojenia a dopĺňa takto:

Vstup Výstup

N ----N

L-----L

O Shippment

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.Robíme shippment v 2-15 dní po zaplatení overenie.

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné odkladu.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: sonoff, mini sonoff, smart home, mini sonoff prepínač, prepnite položku wifi, r2 sonoff, remeslo, sonoff prepínač, dvere tuya smart, homekit prepínač.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Podporuje WiFi siete: Áno
  • Názov Značky: sonoff
  • farba: Biela
  • Pracuje s: Domovská Stránka Google/Google Hniezdo/Alexa Amazon
  • Druh: WiFi Bezdrôtové Smart DIY Prepínač
  • Funkcia Načasovanie: Áno
  • Štát Montáž: Ready-to-Go
  • Názov APLIKÁCIE: eWelink
  • Číslo Modelu: základné r2
  • Rozsah napätia: 90-250v AC(50/60Hz)
  • Max. Prúd: 10A
  • Frekvencia: 2.4 GHz
  • Max. Príkon: 2200 W
  • Fotoaparát Vybavený: No

Súvisiace produkty