Koreň Sladkého Drievka Plátok (Gan Cao, Radix Glycyrrhizae)
Koreň Sladkého Drievka Plátok (Gan Cao, Radix Glycyrrhizae)
Sku: g163623
(1 Recenzie)
Novinka

€17.80 €19.77

Popis:

Koreň sladkého drievka, tiež známy ako Gan Cao a Radix Glycyrrhizae, je jedným z dobre známej bylín používa sa predovšetkým ako harmonizér v Čínskej bylinnej vzorcov. Podľa zmluvy západnej klinickej medicíne používa ho viac ako moderátor vďaka svojim anti-poburujúce, antispasmodic a antacid účinky. V skutočnosti, táto bylina sa už dlho používa ako liek v starovekej Číne, keďže pred 2000 rokmi, ktorý bol zaznamenaný v najstarších herbology klasika "Shen Nong je Bylinný Classic" a sú uvedené ako jeden z superior drogy nie.

Koreň sladkého drievka výhody

To nie je len jedným z najčastejších Čínskych bylín, ale aj nevyhnutnou jeden v mnohých rastlinných vzorcov. Je to jednoducho preto, že je schopný zosúladiť účinnosti vyvolávajúce rôznych iných bylín. Avšak, zdravotné prínosy sladkého drievka sú ďaleko od toho. Dnes jej ready-made výrobkov, vrátane koreň sladkého drievka čaj, žuť palice, extrakt, prášok, doplniť, sú tak populárne. Western Farmakológie zistil, že sladkého drievka má protizápalové a antialergický funkcie.

Štítky: sepi biely prášok na bielenie pokožky, preprava lineárne ložiská, čínske byliny, auxin, hľuzová, koreň sladkého drievka, sladkého drievka, glutamanu sodného korenie, kocka gan, sladkého drievka prášok.

  • NET WT: 250g/500 g/1000 g
  • Zložka: Koreň Sladkého Drievka Plátok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Množstvo: 1 Vrece

Súvisiace produkty