NOKOTION pre Lenovo Ideapad V370 Lcd Displej Pánty Záves Nastaviť
NOKOTION pre Lenovo Ideapad V370 Lcd Displej Pánty Záves Nastaviť
Sku: g163814
(0 Recenzie)
Novinka

€18.92 €21.26

Popis:

Kontrola dielov a zistenie chyby sú veľmi dôležité pred prijatí objednávky, inak to bude strácať čas a peniaze. Zadarmo doprava trvá 15-60 dni poštou balík , prosím, zvoľte rýchlejšie prepravu spôsobom, ak naliehavé. Cena nie je vrátane sadzobníka , obráťte sa na miestne zvyky pre ďalšie informácie. Ponúkame druhy prenosných častí . Ak niektoré položky nie je možné nájsť v našej predajni, kontaktujte nás o pomoc

Akceptujeme bankovým prevodom / spoločnosť prevedie / platba kreditnou kartou. ak potrebujete dokončiť platbu cez paypal , kontaktujte nás. Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdili na Golstroj.sk.

Všetky diely budú testované opäť pred odoslaním. Zašleme tovar v nasledujúcich 2-5 pracovných dní (nie je dovolenku sezónny) po zaplatení overené Golstroj.sk. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla . Na základnej dosky nie sú vrátane batérie CMOS (v prípade potreby prosím kontaktujte nás vopred).

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, dať 5 star pozitívnu spätnú väzbu na nás, ďakujem vám veľmi pekne. To je naše pocty k tomu, aby ste spokojní s našimi položky a služby. Prosím, dajte nám pred odoslaním akejkoľvek negatívnej spätnej väzby. Garantujeme, že budeme sa snažiť, aby sa váš nákup príjemným zážitkom. Vitajte, kontaktujte nás prostredníctvom e-mail / TradeManager / Dochádzky Správy vo vašej objednávke, ak nejaké problémy, budeme odpovedať hneď, ako môžeme !

Štítky: z575, lenovo z570, ideapad z570, záves pre notebook lenovo, np270e5g, lenovo u450, np880z5e, 905s3g, légie y520, pre lenovo z570.

  • Položka Druh: lcd závesov
  • Číslo Modelu: v370
  • Názov Značky: NOKOTION
  • Kompatibilné Značky: Pre Lenovo