Čierna Vdova Červený Strážca Superhrdina Kapitán Aleksey Maska Cosplay Latexové Masky, Rekvizity Prilba Halloween
Čierna Vdova Červený Strážca Superhrdina Kapitán Aleksey Maska Cosplay Latexové Masky, Rekvizity Prilba Halloween
Sku: g164506
(0 Recenzie)
Novinka

€18.98 €20.86

Popis:

Čierna Vdova Červený Strážca Superhrdina Kapitán Aleksey Maska Cosplay Latexové Masky, Rekvizity Halloween

Materiál :Latex

Farba: Podľa fotografie

Balenie Obsahuje:1*ks Maska

Veľkosť: Jedna veľkosť Pre Adlut(obvodu Hlavy

Poznámka: Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 2-3 cm chyba,1 palec=2.54 cm. Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel. Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás okamžite, skôr, než opustí spätnú väzbu, vďaka za vaše láskavé pochopenie.

100% Nový a vyrobený v číne.

O Platby: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Golstroj.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Po-predajný Servis: Sme sa snažíme ponúknuť čo najlepšiu kvalitu a služby v tu, či tam je nejaký otázky, zadarmo, dajte mi vedieť. Vaše Láskavo pomoc a dôveru, bude dovoľte nám urobiť lepšie v ďalej a ponúknuť viac dobrá služba pre vás. O spätnú Väzbu: Keď dostanete balík a ako to, láskavo potvrďte prijaté objednávky a nechať pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás,Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom chudobných spätnú väzbu, sľubujeme vyriešiť všetky problémy za vás, ďakujem!

Štítky: len pre dospelých, hororové masky, spiderman maska maškaráda, politické cosplay maska, čierna vdova figur, prilba superhrdina, tvár kožené maska, čierna maska panther, citovať latex, halloween latex maska.

  • Položka Druh: Masky
  • Znaky: Čierna Vdova
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Latex
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty