2 v 1 Endoskopu 5.5/7mm Borescope Vodotesný IP67 Inšpekcie Fotoaparát 480P 0.3 Mp s Micro USB Adaptér pre Android Telefón PC
2 v 1 Endoskopu 5.5/7mm Borescope Vodotesný IP67 Inšpekcie Fotoaparát 480P 0.3 Mp s Micro USB Adaptér pre Android Telefón PC
Sku: g164581
(0 Recenzie)
Novinka

€7.07 €10.71

Popis:

Vezmite prosím na vedomie:

1. Táto položka len funguje s operačným systémom Android 4.0 a vyššie 4.1,4.2 systém, telefón, nepodporuje iOS systému; Podpora Android Telefón, ktorý má OTG a UVC funkciu (Váš inteligentný telefón musí byť Skutočná, ktoré majú licenciu a podpora externého fotoaparátu, uistite sa, že to nebude štít externý fotoaparát).

2. Ako zistiť, či telefón má OTG funkcia:

a. Musíte mať OTG kábla.

b. Pomocou OTG kábel na pripojenie telefónu s niektorými zariadení ako klávesnica, myš, U disk, a potom môžete použiť normálne, to znamená, že telefón má OTG funkciu.

3. Táto kamera je v blízkosti zameranie vzdialenosť kamery, zameranie vzdialenosť je 3 cm až 8 cm. ak sa zameriame vzdialenosti nad 8 cm, nemôže získať jasný obraz.

4. Prosím, prečítajte si vyššie uvedených bodov pozorne. Prosím, starostlivo skontrolujte, či vaše telefónne pred objednaním, alebo sme si nezodpovedá z dôvodov vyššie uvedených.

Ako používať:

1.Na Android telefóny: Naskenujte kód QR na Ručné ak chcete APLIKÁCIU nainštalovať, alebo z CD chcete APLIKÁCIU nainštalovať ,alebo ísť na odkaz stiahnuť APLIKÁCIU nainštalovať, a potom sa zobrazí ikona na mobilnej pracovnej ploche, kliknite na ikonu produktu je k dispozícii na použitie. Je to veľmi jednoduché ovládanie tomto android endoskop, stačí stiahnuť Aplikáciu a vložená endoskopu v prístroji, Aplikácia sa automatické rozpoznávanie to (prosím, uistite sa, že váš telefón má OTG, UVC funkcie a podporuje externé kamery).

2. Na počítač: nainštalujte softvér v počítači v prvom rade (z CD, alebo ho stiahnuť z internetu), potom otvorte softvér, vložte fotoaparát do počítača, ovládač sa bude nainštalovaná v počítači automaticky. Po tomto fotoaparáte môžu byť použité na počítači s softvéru.

Fetures:

1. Najnovší Model pre Android telefóny, ktorý môžete vziať Foto, video a Zvukový záznam a fotografie a video súboru bude priamo uložené vo vašom mobilnom telefóne Android, celý proces záznam skontrolovať, pohodlné pozorovanie a následné analýzy.

2. Má otočením kolieska používa pre nastavenie jasu šiestich LED svetlami, tak, že práce v niektorých oblastiach bez dostatok svetla.

3. To je IP67 Vodeodolný Fotoaparát s Micro USB na USB linku, To môže byť tiež použitý na počítačoch.

4. Ideálne pre intraoral kamerový systém, podvodná kamera, nepremokavé Micro-fotoaparáty, motorových vozidiel detektor, kanalizácie, plynovodu, detektor.

5. Najlepšie pre pátranie a záchranu, trestného a vlastné detektor, archeologické zistiť, PCB detekcie, domácej starostlivosti, letecký a vesmírny priemysel.

6. Za starostlivosť a traktory priemysel, ropné vŕtacie priemysel, konštrukcií a pod.

Špecifikácia:

Funkcia položiek

Spec popis

Fotoaparát

1/9 VGA COMS

Pixel

VGA 300k-5000k

Rozlíšenie

640 x 480,1280*720,1600*1200,

S Rozlíšením

Až 1280*720

Ohnisková Vzdialenosť

3 cm-10 cm(1.5 Palca-3.9 Inch)

Priemer

5,5 mm/7 mm (Voliteľné)

LED

6 Nastaviteľné Biele LED

Systémy na podporu

Android/Windows 2000/XP/Vista/7/8/9/10

Káble

Mäkké/ Semi-rigid alebo Hada

Široký vizuálne zobrazenie anjel

67°

Dĺžka kábla

1 M/1,5 M/2 M(Voliteľné)

Adaptéry

Micro USB na USB

Nepremokavé úrovni

IP67

Temperture

Až 80℃

Balenie Obsahuje:

1 * Mini USB Endoskop

1 * Malý háčik

1 * Magnet

1 * Bočné konkurz

1 * pevné nastavenie

1 * CD Ovládač

1* Micro USB line

1 * užívateľská Príručka

Štítky: fotoaparát usb, 3 usb endoskop, pripojenie usb android, endoskop video kamera, ds fotoaparát, webkamera, apple video endoskopu, mijia fotoaparát vody, miata auto kamery, pôvodné inšpekčnej kamery.

  • 2 v 1: Vodotesný IP67
  • Číslo Modelu: LMS-H90
  • pevný kábel: USB Endoskop
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • červená: čierna
  • Zlato: Mäkké Kábel
  • 5,5 mm: 7mm

Súvisiace produkty